Merhabalar. Eğer yabancı hitli siteleriniz varsa ve bu sitelerle Adsenseden defalarca ban yediyseniz başka firmalar denemenin vakti geldi demektir. Ya da kısıtlama yediğinizde sitelerin boş kalmaması adına bu reklam firmasını kullanmanızı tavsiye ederim.

(Refli) Üye olmak için TIKLAYIN.

(Refsiz) Üye olmak için tıklayın.

Daha önce defalarca farklı firmalar denedim. Açıkçası hiçbiri tatmin etmemişti ancak şuan aylardır Adsterra kullanıyorum ve oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim. Şimdi Adsterra ile ilgili aklınızdaki birkaç soruyu yanıtlayayım;


  • Adsterra adlt harici her türlü siteyi kabul ediyor. Bu tarz sitelerde kullanım sağlayamıyorsunuz.

  • Adsense gibi sosyal medyadan gelen trafiklerde sorun çıkarmıyor. Twitter, Facebook, Pinterest vb her türlü sosyal medyadan çektiğiniz hitler sayılmaktadır.

  • ABD, Amerika ve Kanada gibi ülkelerin cpm oranları oldukça güzel. Bu ülkelerden gelen hitleriniz fazlaysa kesinlikle bir deneyin. Hatta Japonya'dan hit çekiyorsanız bu ülkeye bazen çok yüksek ücretler veriyor.

  • Ödemeleri NET15 sistemiyle yani 2 haftada bir yapmaktadır. Bitcoin, webmoney, paypal ve havale gibi ödeme seçenekleri bulunuyor. Webmoney için min ödeme limiti 5$. Bitcoin için ise 100$.

  • Eğer gelen hitleriniz kaliteliyse ortalama olarak 1k hite 10 ile 30 tl arasında kazanç sağlayabilirsiniz. (Virüs yüzünden adsense gibi bu firmada da kazançlarda ara ara düşüşler yaşanabiliyor.)

  • Kazançlar geri dönüşümden sağlanıyor. Tık başına verdiği miktar çok çok az. Ancak bir geri dönüşüm ortalama 3-4 dolar seviyesinde.

  • Ödemelerde şimdiye kadar hiç sorun yaşadım aylardır kullanıyorum ve 2 haftada bir ödememi alıyorum.

  • Onay için herhangi bir bekleme süreciniz yok. Sitenizi panele ekleyin ve sayfayı yenilediğinizde onaylanmış oluyor. Ardından reklam modellerini inceleyebilir ve sitenize ekleyebilirsiniz.



2 Aylık kazanç ve ödeme ispatım.
https://prnt.sc/sdmxki


Referansım ile üye olduğunuz zaman reklam modelleri konusunda yardımcı olabilirim. Veya herhangi bir sorununuz varsa iletişime geçerseniz elimden geldiğince yardımcı olurum.



ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN.