-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba kıymetli arkadaşlarım ve ustalarım,
Yaşadığım bir sorun nedeniyle bilgisayara format attım. Devamında aynı sorunla karşılaşma ihtimaline binaen bilgisayara deep freeze kurdum. Fakat nette yaptığım araştırmada kesin olmamakla beraber bu programın harddiske zarar verdiğine dair bilgiler olduğunu gördüm. Ben şu an ssd kullanıyorum. Bu program donanıma veya yazılıma zarar verebilir mi? Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ve öğrenmek istediğim başka bir husus; harici harddiske programlarımı kurup kullanabilir miyim?
www.parapratik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
SSDler için bir bakıma zararlı olabilir. Çünkü SSDler için sürekli yazma/silme işlemi zararlı diye biliyorum. Doğruluğu ne derecedir bilemeyeceğim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
harici disk surekli pc de ise olur. Eğer öyle bir durum olsa internet kafeler kullanmazdı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
HiO
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Shadow defender kullandım hem daha etkili hem daha basit hemde bir zararını görmedim ayreten deep freeze den bela olarak bahseder net cafeciler
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben başka bir çözüm yolu söyliyim.Eğer bir sorun yaşarsanız sistem geri yükleme özelliğinden yararlanabilirsiniz.Windows 8 de sistem geri yükleme sorunsuz çalışıyor.Sistem geri yüklemeye güvenmiyorsanızda Acronis 2015 kullanabilirsiniz.Saatlik hatta gerçek zamanlı yedekleme yapabilirsiniz.2015 çok gelişmiş özellikler sunuyor.Deneyin derim.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
amele
-
-
Ad Soyad
C** y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
zararı olmaz.
sadece hdd yi biraz fazla yorar , veri sil, veri yüklememe gibi eylemler yaparak.
idraksiz can, hayvan canıdır.