lostyazilim
tr.link

Google Chrome'un 32.sürümü yayınlandı

3 Mesajlar 851 Okunma
acebozum
tr.link

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

Google’un popüler internet tarayıcısı Chrome’un 32. sürümü yayınlandı. Yeni özellikler ve diğer detaylar, haberimizin devamında.

Chrome’un çok kısa bir süre önce yayınlanan 32.sürümü, birçok bilgisayar kullanıcısının ihtiyaçlarına hitap edecek yenilikler ile tüm ilgileri üzerine çekmeyi başarmış durumda. Chrome’un 32. versiyonunu stabil olarak yayınlamış olan Google, tarayıcıya birçok yenilik ekledi.

Google Chrome’un 32. sürümüne eklenen yenilikler doğrultusunda web sayfasında yaptığınız işlemi sekmelerinizde görmeniz, açılan onlarca sekme arasından ses çıkaran sekmeyi ve kamera izni isteyen web sitelerini rahatça bulup görüntülemek mümkün olacak. Kısaca bu sürüm ile sekmelerin kontrolü daha kolay bir hale bürünüyor.

Chrome’un bu sürümünde sekmeyle ilgili özelliklerin yanı sıra aile denetlemesi ve zararlı yazılım engelleme özelliği de kullanıma sunuldu. Artık aile denetlemesi sayesinde çocuk profillerinin gezdiği siteler, ebeveynler tarafından da rahatça denetlenebilecek.

Chrome’u buraya tıklayarak resmi site üzerinden indirebilir ya da tarayıcınızda “Chrome hakkında” penceresine girerek otomatik olarak güncelleme işlemini yapabilirsiniz.

Haber kaynağı: Webeyn.com

elektronikssl
webimgo

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)
Select option'larda problem var. Uzayıp gittiğinde sağda scrollbar çıkıyor ve tutup aşağı çekemiyorum. Umarım güncellemesi en kısa zamanda gelir.

islamAydinn islamAydinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek AdSense
  • Konum Batman
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 506
  • Beğeniler 36 / 86
  • Ticaret 58, (%100)
32. Sürümü çok güzel ben beğendim :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği