Şuanda dünya üzerinde en çok kullanılan ortak bir ingilizce makale rewrite(yani makale özgünleştirici) programını incelemek ve tanıtmak istiyorum.Urunun warezini internette bulabilirsiniz fakat bulduktan sonra çalıştırma gibi bir imkanınız yok.. Daha önce birçok yerde ismini duydum ve bayada beğeniliyordu. The best spinner ile ilk sayfa’da çıkan makaleler oldukça fazla ve arkadaşların örnekleriyle bunu gördüm. Gerçekten işe yarayabilir miydi. The Best Spinner‘in sayfasina gittim. Videoy’u izlemeye basladigimda, ve resmen agzim acik kaldi….

The Best Spinner olayi tamamen farkıl ele almış ve sizin yerinize işi yapmaya karar veriyor , sizin yazi icindeki es anlamli kelimeleri secmenizi beklemiyor, hemen kendisi otomatikman buluyor. Sonra siz hangi kelimeyi degistirmek istiyorsaniz degistiriyorsunuz. Bunun yaninda phraseler cevirebiliyor. Mesela “There are” kelimesinin alternatiflerini “you will find”, “you can find”, “one can find” olarak verebiliyor.

Bunun en güzel özelliği yani yazi icindeki 2-3 kelime gurubunun ne oldugunu anlayip alternatifler uretebiliyor. Dahada guzeli, ana merkeze baglanip, insanlarin o kelime gurubunu nasil degistirdigini kaydediyor, ve ona gore oneri yapiyor. İşte buarası çok dikkat edilmesi gereken bir özellik siz bir tusa basarak kelime seçmeden makaleyi gerçekten ozgunlestirebiliyorsunuz.

Bunun yaninda tab ile kelimeler arasinda ilerliyorsunuz ve hiziniz cok artiyor. Acikcasi bu kadarınıda beklemiyordum.Düşünsenize siz bir ingilizce makale çevireceksiniz ingilizceniz olmamasına ragmen ingilizce bilen insanları benzer anahtar kelimeleri size önerilecek.Yani ingilizce bilmenize gerek yok.

Nasil olsa 30 gun para iade garantisi var. Begenmezsem, parasini geri alirim diye dusunup, yaklasik 30 dakika once satin aldim. Tek kelimeyle mukemmel bisey. Kesinlikle videosunu izleyin. Bu program zaman kazanmak ve verimlilik acisindan devrim yaratacak gibi duruyor. Ve program kendinden o kadar emin ki ilk başta size 1 haftalık deneme sürümü veriyor.

Bak bakalım doğru yapiyormu işlemi gerçekten düşündüğün gibimi diye bak diyor… Bu da gerçek anlamda programın size güvenirliğini ispat etmiş durumda ….

Eğer programı bu yazımda geçen linklerden alırsanız size 5 $ geri ödeyeceğim. Sadece yazının altına programı aldığınıza ait yorum yazın. Ve bende kayıtlarımda kontrol edeyim.Tabi programdan 5 $ geri ödeme için tam değerini ödemiş olmalısınız…

Hadi bunun yanında bu programıda kullanarak otomatik olarak adsense para kazanma yöntemini size hediye etmiş olayım…

Mutlaka siteye gidin ilk başta gözlerinizle programın işleyiz Videosunu izleyiniz. Video İçin Tıklayınız…