Merhaba Arkadaşlar kendim için bir kodbank yapmıştım. Fakat bu kodbankı sadece kendim değil herkesin kullanması için geliştirdim.
programın özellikleri ve çalışma biçimi;
ilk kullanımda internet gerektirir ( Kayıt olmak için) kayıt olduktan sonra internet olmadan da programı açıp kullanabilirsiniz. İki çeşit giriş seçenği mevcuttur. Bunlar;
- ortak hesap ve yerel hesaba giriş
- Yerel hesaba giriş
internet olmadığı zamanlarda yerel hesaba giriş yaparak programı kullanabilirsiniz.
birçok dilde kod ekleyebilir, dilerseniz bu kodlara ek dosyalarda ekleyebilirsiniz.
Bu kodları düzenleyebilir, arama yapabilirsiniz.
İnternetiniz varsa;
Ortak hesaba giriş yaparak. Kendi hesabınıza kaydettiğiniz kodları ortak hesapla yani sunucu ile eşitlemiş olursunuz. Yani kullandığınız kodlar havuza aktarılır. Ve böylece sunucuda bir kod havuzu oluşmuş olur.
Ve siz ortak hesapla programı açarsanız, Bir kod gerek olduğunda (örneğin php mail sınıfı) bunu ortak havuzda arama yaparak bulabilir, Bulduğunuz bu kodu kendi yerel kodlarınıza ekleyebilirsiniz.
Programı kullandıkça daha çok anlayacaksınızdır. Elimden geldiği kadar kullanımını kolay tutmaya çalıştım.
İndirmek Linki : Kodbank İndir
Not: Eğer dışarıya Link vermek yasaksa lütfen konuyu silmeyin. Altına bi uyarı geçin. Linki kaldırayım.