lostyazilim
tr.link

Kodbank Ücretsiz

3 Mesajlar 908 Okunma
acebozum
tr.link

alicilin alicilin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek C, C++, Php, Delphi, Sql Developer
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar kendim için bir kodbank yapmıştım. Fakat bu kodbankı sadece kendim değil herkesin kullanması için geliştirdim.

programın özellikleri ve çalışma biçimi;
ilk kullanımda internet gerektirir ( Kayıt olmak için) kayıt olduktan sonra internet olmadan da programı açıp kullanabilirsiniz. İki çeşit giriş seçenği mevcuttur. Bunlar;
- ortak hesap ve yerel hesaba giriş
- Yerel hesaba giriş

internet olmadığı zamanlarda yerel hesaba giriş yaparak programı kullanabilirsiniz.
birçok dilde kod ekleyebilir, dilerseniz bu kodlara ek dosyalarda ekleyebilirsiniz.
Bu kodları düzenleyebilir, arama yapabilirsiniz.

İnternetiniz varsa;

Ortak hesaba giriş yaparak. Kendi hesabınıza kaydettiğiniz kodları ortak hesapla yani sunucu ile eşitlemiş olursunuz. Yani kullandığınız kodlar havuza aktarılır. Ve böylece sunucuda bir kod havuzu oluşmuş olur.

Ve siz ortak hesapla programı açarsanız, Bir kod gerek olduğunda (örneğin php mail sınıfı) bunu ortak havuzda arama yaparak bulabilir, Bulduğunuz bu kodu kendi yerel kodlarınıza ekleyebilirsiniz.

Programı kullandıkça daha çok anlayacaksınızdır. Elimden geldiği kadar kullanımını kolay tutmaya çalıştım.

İndirmek Linki : Kodbank İndir

Not: Eğer dışarıya Link vermek yasaksa lütfen konuyu silmeyin. Altına bi uyarı geçin. Linki kaldırayım.

googleasistan
webimgo

berkpro berkpro Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 0 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
güzel anlatım olmuş yaralı ama github varken bence tutmaz

alicilin alicilin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek C, C++, Php, Delphi, Sql Developer
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkür ederim yorumunuz için. Github dan farklı biraz. Bu kodbankası yani. bulamadığınız kodları havuzda arama gibi bir seçenekte mevcut zaten. proje paylaşmak olarak düşünmemek lazım

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al