Ürünler
İhtiyaçlarınızı siz belirleyin.!
Leaf one(1) e.r.p firmaların genel ihtiyaç duyulan kurumsal yapısına talep duyulduğu şekilde biçimlendirilebilir yapısı ile hizmetinizde yüksek maliyet gerektirmeden fermanınızın genel süreçlerini yönetmenizi sağlar. Doğru verilerle akıllı yaklaşımlarla akıllı kararlar almanızı sağlar. Mevcut ihtiyaçlarınızı belirlediğiniz ölçülemelerde gereken alt yapıyla uyumlu şekilde kullanma olanağı tanır. Remote connetion ile uzak mesafeli satışlar yapabilir; çoklu şube, mağaza yönetiminde gereken teknoloji alt yapıları sızı daha iyi bir hale getirmeye yardımcı olur. Dijital e-dönüşüm yapınızı sağlamak için leaf one(1) yeterlidir. İş yönetiminde 1 numara.

Finans Ve Muhasebe
Yapılan işlemlerin doğru ama yöntemlerin acele ve hatalı olarak yapılmasından kaynaklı şirketler zarar görmektedir.LfOne(1) Erp size doğru yönetmler ile doğru kararları verdirip finans ve muhasebe yi en doğru yönetmer ile çözmenizi sağlar.

Satış Ve Dağılım
Alım,satım,Depo yönetimi ile çalışan işletme ve kobilerin gelişen teknoloji ye ayak uydurmaları için Mobile,Web ve Desktop olarak istenilen veriye istenilen yerden ulaşma ve iş süreçlerinizi başarılı bir şekilde yürütmenizi ve yönetmenizi sağlar.

Üretim Yönetimi
Üretim yapan bir firmaysanız; Size Alternatif stok,mobil süreç takibi,malzeme yönetimi B2B veya B2B den sipariş alıp direkt olarak işlemenizi ve üretime koymanızı sağlar.

Müşteri İlişkileri Yönetimi
En iyi istikrar sadakat oranı ile sağlanır.Müşteri memnunniyeti ve doğru pazarlamadır.LfOne(1) müşterilerinizi daha iyi tanıma ve teklif fırsatları sunmaktadır.LfOne(1) ile Sosyal medya,iletişim ziyaret ve buna benzer bir çok süreci başarılı bir şekilde yönetebilirsiniz.

İK Yönetimi
Büyük veya büyüyen işletmelerde insan gücünü en doğru ve kararlı şekilde kullanılması hem tasarruf hemde rekabeti daha iyi şekilde yönetmenizi sağlar.LfOne(1) insan kaynakları yönetimi ile size analitik ve dinamik şekilde istenilen patform'da İK bilgilerine erişim ve raporlarma imkanı sağlar.Performans yönetimi ile iş yükünüz hafifler.

Fiziki Varlık Yönetimi
Gelir gider hesaplarınız sadece alacak verecek ten ibaret değil.Günümüzde kullandığımız ve şirket ihtiyaçları olan IT İle ilgili kayıtların tutulması;Tamir-Bakım ve servis süreçlerinin takibini sağlayabilirsiniz.

Perakende Satış Yönetimi
Perakende satışlarınızı;Mağazacılık,Market,Cafe,Restaurant vb. işletmelerinizi istemiş olduğunuz yazar kasa POS Terminali Mobil yönetim ile hızlı satış yapmanızı,Kâr oranlarınızı,istikrarlı şekilde takip edip hızlı sonuçlar almanızı sağlar

Tedarik Zinciri Yönetimi
Sadece üretim yapmak yetmiyor.Doğru dağıtım ve tedarik sürelerini iyi hesaplayıp,Sağlıklı root planlama yapmak gerekiyor.Bu adımda LfOne(1) size en doğru şekilde dağıtım kanallarınızı yönetmenizi,root planları yapmanızı sağlar.

B2C&B2B Yönetimi
Günümüz İnternet teknolojilerine ayak uydurmak çok önemli B2B (Bussine Tu Bussines),B2C (Bussines Tu Costumer) ile E-Ticaret ve Mobil odaklı satış ve pazarlama çözümleri sunar.

http://leafind.org/sayfa-leaf-one-1-erp-33