ismail adlı üyeden alıntı
Garip ve ilginç bir proje. Denemek lazım. Kendi domainini alıp, özellikle de mobil uygulamaya uyarlarsanız tutabilir.
Peki neden İnstagram girişi? Güvenilirliği sorgulanması lazım.
Sadece Instagram girişi yoktur dileyen normal kayıt olup giriş yapabilir, üst kısımda Giriş sekmesine tıklamanız yeterli
LiDYASIZ adlı üyeden alıntı
legal kelimesini illegal olarak değiştirmelisiniz.
Sadece instagram hesabıyla mı giriş yapılıyor? Eğer öyleyse ben kullanmıyorum ama instagram kullansam şifremi buraya kesinlikle girmezdim.
Türk yapımı bir dizi, film tarzı şeylere müsaade etmemekteyiz. Legal girişimden kastettiğimiz bu,
Sadece Instagram girişi yoktur dileyen normal kayıt olup giriş yapabilir, üst kısımda Giriş sekmesine tıklamanız yeterli
Okan-İŞLİ adlı üyeden alıntı
İnstagram girişine neden bu kadar takıldınız ki? Eğer kullanmak istiyorsanız bir fake instagram hesabı açıp kullanabilirsiniz.
7/24 Olarak aktifdir, herhangi bir engel göremedim sorununuzu ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz?