Merhaba arkadaşlar, boş anımda canım sıkıldı ve şifre oluşturucu adlı programı yazdım. Pek uzun sürmedi, o yüzden kusura bakmayın pek fazla da özen gösteremedim. Programın amacı daha güçlü ve kendi isteklerinize göre şifre oluşturabilmeniz. Yalnız size tavsiyem oluşturduğunuz şifreleri Facebook, Twitter ve diğer önemli hesaplarınızda kullanmayın. Çünkü pekte zor çözülebilen bir programlama dili değil bildiğiniz gibi. Biraz uğraşılarak programın veri tabanındaki şifreler ele geçirilebilir o yüzden büyük ve önemli hesaplarınızda tavsiyem doğrultusunda kullanmayınız. Sorumluluk kabul etmiyorum oda ayrı mesele, bilin istedim :) Programın ekran görüntüsü ise şu şekilde;



Oluşturduğunuz şifreleri kaybetmemeniz veya unutmanız halinde hatırlamanız için oluşturduğunuz şifreleri kaydetme bölümü ekledim. İndirdikten sonra yorum yapmanız beni çok mutlu eder, Teşekkürler.



İndirme Linkleri;

Şifre Oluşturucu İndirmek İçin Tıklayın

Şayet indirdiğiniz uygulama çalışmadığı takdirde bir alt linkteki dosyaları indirip C:/WINDOWS/system32 dizinine atın, çalışacaktır :)



Çalışmadığı Taktirde Bu Dosyaları İndirin