Pogramın adı SEA Anti-Mosquitoes XP 2.0
Açıklaması Türkçe Çeviri Olarak
çok kan emici bu programı cehennemi sesleri dinledikten sonra bir barınak için çalışır. Programın çalışma prensipleri basit - sadece sivrisinek duramaz o frekans ses üretir.
Programın ses parametrelerini Kentucky üniversitelerinden birinde sivrisinek uçuş deneyleri temelinde seçilmiştir.
Seçtiğiniz özellikle hangi zararlı olabilir - sivrisinek veya püskürtmek gerekir uçmak. Eğer RUN tuşuna bastığınızda, programı sivrisinekler için çok rahatsız edici tüm frekans aralığını tarar.
Nihai sonuç bu olmalıdır: SEA Anti-Sivrisinekler sessizce hoparlörlerden ıslık tepsisi oturuyor, sivrisinek uçup ve son derece mutluyuz.
Farklı laboratuarlarda bilim adamları şeylerin bu tür etkili olmadığını kanıtlamıştır.
Yine de denemek istiyorsanız, bu yazılımı indirebilirsiniz.
Burdan İndirebilirsiniz
Tüm Upload bana ait arkadaşlar beklemeden indirebilirsiniz şuanda bende indirdim bilrsiniz kanatlı uçacalar yüzünden aklıma geldi araım buldum ve paylaştım :)
Diğer bir anlatım ise
Programı indirin ve Anti Mosquito seçeneğine çift tıklayın ve bildirim alanı (yani windows saat göstergesinin olduğu bölüm)bölümünde bir işaret göreceksiniz işte bu anti mosquito olacak Programın amacı Odanızda sinek varsa programı çalıştırın ve gerisine karışmayın program çalıştıktan sonra göreceksinizki odanızda hiç sinek kalmayacak.
Kaynak