-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
banada olmuştu bu. güncelleme yaptı düzeldi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni,Web Tasarı
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bluestack ile ilgili değil. Güncelleme oldu 2 gün önce ancak güncelleme de sorunu çözemedi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
aykut5855 İşletim sistemini güncelleyin veya işletim sistemi ile ilgili skype hatalarını araştırın hocam muhtemelen sistem üzerinden herhangi bir program skype i engelliyor
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sorun çözüldü. Çözüm : Format! (Malesef)
KartPazar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ön Ödemeli Kart Satışı
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Formata gerek yok. Skype iletişim için 80. portu kullanıyor. Muhtemelen 80. portu kullanan farklı bir program daha kurdunuz ve programlar aynı portu kullanmaya çalıştığı skype açılamıyor. Wampp gibi bir localhost programı kurduysanız sebebi bu olabilir. Apache de iletişim için 80. portu kullanıyor. Windows 10 ile standart gelen OneDrive da son zamanda bu soruna çok fazla sebep oluyor. Netlimiter ile portları takip edebilir. Kullanmak istemediğiniz programların o porta ulaşmasına engel koyabilirsinzi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yok hocam sorun port değildi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / K
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Konu ile ilgili aynı sorunu yaşayanlardan biri benim. Skype yetkilileri ile iletişime geçtiğinde geçici bir durum olduğunu ve bir güncelleme geleceği söylendi. Dün akşam saatlerinde gelen güncellemeyi yükledim ve sorun tamamen düzeldi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Dün akşam format attım hocam, güncellemeyle ilgili bir denemem olmadı. Ancak bu sorunla uğraşırken ve web.skype.com da oturum açarken başıma ilginç bir olay daha geldi, kullandığım hesap çok eskiden kullanmadığım bir hotmail hesabına bağlıydı. Hotmail de başka bir mail açarken direk eski mail adresi ve bildirim geldi, açıkçası okumadan onay verince skype id maile bağlandı ve bu skype id ile mail şifresi ile oturum açılabilir hale geldi ve 6-7 senedir kullanmadığım msn kişileri skype ta belirdi, ve skype hesabındaki güncel kişiler yok oldu.
Ancak bugün masaüstü skype ile oturum açtığımda hem skype id 'ye bağlı güncel kişiler hemde 6-7 sene önceki msn kişileri beraber yer alıyordu. Microsoft tek hesap ile ilgili birleştirmeler falan yaptı sanırım.
Muhtemelen masaüstündeki sorunumda bu şekilde güncelleştirme kaynaklı olabilirdi. Ama 10 gündür sıkıntı yaşadığım için format attım kökten çözüme kavuştum.