İnternette bir çok sitede video izleriz... Bu video sitelerinin arasında popüler olanları var fakat izlerken donmalar yaşıyabiliyoruz. Kimsenin hoşuna gittiğini düşünmüyorum bu donmaların... bana göre oldukça sinir bozucu sizler içinde öyledir sanırım.
Desteklediği Siteler
Özellikle youtube (kısmen) hızlandırıyor. Youtube dışında; Metacafe, FaceBook, Dailymotion, Grouper, iTunes (Premium), Photobucket, Reuters, MySpace, Tudou, ESPN, Bebo, Break, Veoh, Heavy, CNET TV ve LiveVideo! gibi video sitelerindeki videoları hızlandırmakta.
Premium Özellikler
Bazı özellikler için belirli bir ücret karşılığında sahip olabilirsiniz. Bu özellikleri ben istemiyorum sadece ücretsiz bir şekilde video izlerken, videolarımın hızlandırılmasını istiyorum derseniz hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Sadece programı kurmanız yeterlidir.
Premium özellikte HD videoları hızlandırma ve iTunes indirmelerini hızlandırmakta. Bunları istiyorsanız yukarıda belirttiğim gibi belirli bir ücret karşılığında sahip olabilirsiniz.
Desteklediği Diller
Türkçe, İngilizce, Almanca ... dillerini desteklemektedir. Dil ayar bölümünden sağ tarafta gördüğünüz gibidir.
Program Hakkında
Lisans: Ücretsizdir
Programın yapımcısı: Speedbit LTD.
Programın boyutu: 1,97 mb
Çalıştığı sistemler: Windows XP/Vista/7
Kaynak: http://bilimscience.blogspot.com/2013/02/speedbit-ile-videolar-daha-hzl-izleyin.html