WMAracı üzerinde bir çoğunuz Link,Reklam,Tanıtım Yazısı gibi anlaşmalar yapmaktasınız. Birkaç ufak tefek ve kısa süre anlaşma bizler için bir problem yaratmazken onlarca site ile yaptığımız anlaşmalar sonucunda işler daha da karmaşık bir hal alabiliyor. Özellikle de en az 3 aylık üstü olan link anlaşmalarında çoğu zaman yaptığımız anlaşmaların takibini sağlıklı bir biçimde yapamayabiliyoruz. Bu sorunlarımızı ufak bir masaüstü programı ile gidermek istedim.
traderNote Tam Olarak Ne İşe Yarar?
[*]Aylar sonra bile hangi site ile kaç aylık anlaşma yaptığınız bilgisine ulaşabilirsiniz.
[*]Anlaşma yaptığınız websitesi ile olan anlaşmanızın ne zaman biteceği bilgisini burda tutabilirsiniz.
[*]Tüm anlaşmalarınızın kontrolünü, istediğiniz zaman detayları ile inceleyebilirsiniz.
[*]Anlaşma yaptığınız websitesi sahibine ulaşmak isterseniz, "bu adamla en son nerede ve nasıl görüşmüştüm" yada "bu adamın iletişim bilgileri neydi" gibisinden arayışlara hiç girmeden traderNote ile bunu öğrenebilirsiniz.
[*]Hem alım, hem satım yapan arkadaşların rahatlıkla kullanabileceği türden bir masaüstü uygulamasıdır.
BURAYA TIKLAYARAK PROGRAM HAKKINDA DAHA DETAYLI BİLGİ EDİNEBİLİRSİNİZ.
BURAYA TIKLAYARA PROGRAMI BİLGİSAYARINIZA İNDİREBİLİRSİNİZ.
Tek yapmanız gereken şey ise, anlaşma yaptığınız siteyi ve detaylarını anlık olarak bu basit masaüstü ekranına kaydetme olacaktır. Böylece anlaşmalarınızın takibini daha düzenli ve detaylı inceleyebilme imkanı bulabilirsiniz.
Kısacası traderNote programı, "ticaret anlaşmalarınızı not etme" programıdır. Yaptığınız tüm anlaşmaları programa not ederek, yaptığınız onlarca anlaşmanın takibini daha sağlıklı bir biçimde yapabilirsiniz.
[*]Programa veri girişi yapmanın sınırı yoktur.
[*] İstenilen veri istenildiği zaman düzenlenebilir.
[*] Silmek istediğiniz veriyi de istediğiniz zaman programdan kaldırabilirsiniz.
[*] Yaptığınız anlaşmanın detaylarını ufak bir ekranda görüntüleyebilirsiniz.
[*]Kurulum gerektirmez.
[*]Program basit bir arayüze sahiptir.
Programı tamamen kendim geliştirip, ücretsiz olarak sunduğum için lisans alma gereği duymadım. Programa herhangi bir lisans almadığım için de bilgisayarlarınız "Bu dosyayı açmak istediğinizden emin misiniz?" veya "Bu programa güvenilmiyor." tarzında gereksiz hatalarla karşılaşabilirsiniz. Kesinlikle dikkate almayınz. Program tamamiyle temiz bir programdır.
Konu ile ilgili daha fazla detay için buraya tıklayınız.
Konunun videosu : http://www.youtube.com/watch?v=HHEIBa5DXKI
Önemli Bir Rica
Arkadaşlar program sorunsuz olarak ve son derece güvenli bir şekilde çalışmaktadır. Sizden tek ricam, programı inceleyip kullandıktan sonra incelemeniz ve bana geri dönüş yapmanız olacaktır. Olumlu, olumusuz her türlü yorumlarınızı bana iletmenizi istiyorum ki bu programı daha da ileri seviyelere taşıyabileyim. Eğer benim gözümden kaçan bir sorunu varsa anlık olarak düzeltebileyim.
BURAYA TIKLAYARAK PROGRAM HAKKINDA DAHA DETAYLI BİLGİ EDİNEBİLİRSİNİZ.
BURAYA TIKLAYARA PROGRAMI BİLGİSAYARINIZA İNDİREBİLİRSİNİZ.
Güncellemeler Hakkında
Programı her güncellediğimde buradaki konuya da güncelleyeceğim. Programın en güncel versiyonu için bu konuyu takip edebilirsiniz.
traderNote V1.0.1
*Ek Bilgi kısmını genişletip detay ekranı haline getirdim.
*Detayların uzun olabileceğini düşünerek, detaylar için özel bir buton ekledim.
Şuanki Güncel Versiyon : traderNote V2
* Programa güncelle butonu eklendi. Artık o buton sayesinde anlık olarak programın güncel olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Eğer güncel ise güncel sürümü indirebilirsiniz.
* Program arayüzü düzenlendi. Görsel olarak daha da düzgün bir hale getirildi.
* Detay eklme kısmı daha da genişletildi.
* Detay görüntüleme ekranı daha da genişletildi.