Hemen anlatıma geçelim:
[*]Basit Meta Tags oluşturucu 3 farklı dilde hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz.
[*]Programın içine mini Alexa Rank düşürücü ekledim dileyenler kullanabilir, 30 Saniye ile birlikte çoğul hit sağlar.
[*]Direk bağlantıdan dosya indirebileceğiniz bir bölüm mevcut. (Rapids, turbobit vs. sitelerden indiremezsiniz.)
[CENTER]
[LEFT]
[*]WM Kit's 2013'ün içinde sizlerin en çok kullandığı alanlardan biri olan FTP kontrol yeri mevcuttur.
[*]İlerleyen zamanlarda burayı güncelleyeceğim :)
[CENTER]
[LEFT]
[*]Ve backlink kasıcı programınız WMKit's Wordpress Yorum Botu.
[ Yeni Özellikler ]
[*]Sizler için hazırlanmış özel mini web browser hazırladım, Internet Explorer tabanlı değildir hızı ve kaliteyi fark edeceksiniz :D
[*]Web sitenize whois backlink başta olmak üzere binlerce ücretsiz backlink alacabileceğiniz siteler.
[*]Siteler binlerce değil kayıt ettiği siteler binlercedir.
Not: WM Kit's ikinci versiyonudur, olumlu yorumlar üzerine geliştirmeye devam ediyorum.
[COLOR=Red]Not2:[/COLOR] Eğer programa eklenmesini istediğiniz birşeyler varsa burdan yorum olarak belirtebilirsiniz.
[COLOR=DarkOrange]Not3:[/COLOR] Programa giriş yaparken giriş koduna "Kodlabs.org" yazarak girebilirsiniz. (Büyük - küçük harf duyarlıdır.)
[COLOR=Sienna]Not4:[/COLOR] Program açılırken pop-up açılmakta bu kendim adına değil freebacklink sitesinindir.
[COLOR=SeaGreen]Not5:[/COLOR] Güncelleme paketleri için bizi takip edin :)
[CENTER]WM Kit's 2013 v2 INDIR
[/CENTER]
[/LEFT]
[/CENTER]
[/LEFT]
[/CENTER]