-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eskiden firefox kullanıyordum ancak 2.0 dan sonra chorme kullanmaya başladı. firefox başlangıçta çok yavaş açılması deli ediyo beni
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Firefox 3.6
İE9
Youtube: NovaMobi Teknoloji
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
Web Kodlama
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tabiki bir web sitesinin yapım aşamasında her tarayıcıda kontrol etmek için bakınıyorum, ancak neredeyse firefox çıktığından beri firefox kullanıyorum. Nedeni basit, yaklaşık 10 tane eklenti, hız, güvenlik, kullanım kolaylığı. Ha öyle yavaş falan diyenler olabilir bence onlar acilen bilgisayarlarını yenilesinler :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Google Seo Danışmanlığı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Google Chrome Benim gözümde Firefox dan Daha iyi Bazı eksikleri Var Ama olsun yinede Güzel
isodmin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Waiter / Writer / Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Firefox iyi ancak Google'ye olan güvenim ve hayranlığım beni Chrome kullanmaya itti ve gayet memnunum. İE9 hoşuma gitti ama Chrome'den vazgeçmem...
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Firefox bağımlılık yaptı. Kullanışlılık açısından oldukça ideal. Sadece biraz daha sadeleştirilebilir. Eğer bilgisayarınız iyi ise geç açılma gibi bir sorun pek olmuyor. Diğer bilgisayarlar için ise gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Internet Explorer 9 bu sefer gerçekten iyi olmuş. Çok ferah ve hızlı. Fakat klasik hatalar vs. devam ediyor. Firefox 4 sanırım biraz daha sade olacak ama Opera 11'e benziyor. Opera 11 de güzel gelmişti başlangıçta fakat çok fazla dikkat dağıtıyor ve bazı pratik kullanımlar da zorluk çekiyor insan. Chrome'da kendimi Google'da gibi hissediyorum. Bu his bana bir tarayıcı rahatlığını sunmuyor. Alışamamış da olabilirim. Rockmelt ise oldukça güzel. Fakat site gezinme alanı çok küçük kalıyor. Gerçek bir sosyal tarayıcı arıyorsanız ve alışma süreçlerine katlanacaksanız Rockmelt favoriniz olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Mozilla firefox. bazen çöküyor ama microsoftun çözümsüz (kapatıp açmadan çözülemeyen) hatalarını düşünürsek bende firefoxtan memnunum.