WonderFox DVD Ripper Pro orijinal videonun kalitesini düşürmeden DVD'yi AVI, Mp4, MKV ve MPG gibi diğer ses formatlarına dönüştürmek için kullanabileceğiniz bir yazılımdır.

En iyi DVD şifre çözme tekniklerine ve ilgili şifre çözme teknolojisine dayanan ürün, DVD Diskleri, ISO Görüntüleri ve DVD Klasörleri'nden AVI, MP4, vb. dahil olmak üzere en sık kullanılan video formatlarına kadar çeşitli girdi seçenekleri ile istediğiniz sonuçları elde etmeye hazırdır.



MKV, MPG, FLV, 3GP, VOB, MOV, TS, DivX, XVID, ASF ve diğerleri. Çıktı biçimleri, Video, WEB, HD, FHD ve Ses gibi ana profilleri altında düzenlenir ve kullanıcı arabiriminde tek bir tıklamayla erişilebilir. WonderFox DVD ripper pro sürümü ile, Amazon, Apple, HTC, BlackBerry, Microsoft ve android aygıtlarından gelen ürünler gibi varyant yapıcılardan gelen tüm pop gadget'larıyla başa çıkmak için önceden ayarlanmış ve optimize edilmiş parametreler bulunur.

Elbette ki ticari amaçlarla bunu yapmadıkça DVD'lerin kişisel kullanım için kopyalanmasının tamamen yasal olduğunu biliyor olabilirsiniz. Kişisel kullanıma yönelik olarak "WonderFox DVD Ripper Pro" , içeriğinizi giriş DVD işlemleriyle aynı kalitede dijital hale getirmek için pek çok seçenekle birlikte gelirken, sıfır kalite kaybı, bu çarpıcı özelliklerden sunar.

WonderFox DVD Ripper Pro Özellikler:

Çeşitli formatlara ve ünlülere ayıklayın ve videoyu dönüştürün
Orijinal video kalitesini koruyun (0-Kalite Kaybı)
Destek kilitler ve telif hakkı kısıtlamaları çoğunu kırmak
Kesim, kırpma ve özel efektler gibi düzenleme özelliklerine sahip olmak.
IPad, iPhone, Apple TV, Android Tablet, Samsung Galaxy ve ... için Seçkin Çıkarma
Dakika içinde DVD yedekleme
Karmaşıklık olmadan kullanışlı kullanıcı arabirimi
Ayarlar, video ses kodlaması, bit hızı, kare hızı, en-boy oranı, çözünürlük, ses codec'i, ses kanalı numarası, örnekleme hızı
Daha da fazlası…

İndirme sayfası: http://www.videoconverterfactory.com/halloween
Siteye giriş yaptığınızda DVD Ripper Giveaway yazısının altından Get It Now kısmından indirebilirsiniz. İndirdiğiniz klasörün içinde Word dosyasının içinde lisan anahtarı bulunmaktadır.