-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)

Ve sonunda. Evet arkadaşlar daha önce benzeri oluşturulmamış olan bir proje "Yorumla!"nın sonunda bitişine geldik. Bu gün BETA olarak yayına giren Yorumla!'ya site kabulleri bu gece saat 00.00'da başlayacaktır.
İlk olarak Yorumla!'nın Faydaları:
[*]Konunuza yüzlerce yorum alarak arama motorlarının ilgisini çekebilirsiniz.
[*]Seo açısından etkili olacaktır.
[*]Diğer bloglara yorum atarak backlink kazanabilirsiniz.
Yorumla!'nın Geleceği:Yorumla! beta sürecinde sadece wordpress siteleri kabul görecektir. İlerleyen kazamanlarda Joomla, Blogger gibi sistemleride kayıt altına almaya başlamayı düşünüyoruz.
Beta sürecinde Tüm Krediler sınırsız olacaktır. Beta süreci bittikten sonra ise attığınız yer yoruma 1 kredi kazanacaksınız ve sitenize yapılan her yorumdan 1 kredi kaybedeceksiniz.
Yorumla! Algoritması:Yorumla! operatör onaylı çalışmaktadır (çöp sitelerin kayıt altına girmemesi için). Siteler veritabanına kaydedilir ve her liste Pazar günü yenilenir. Yorum atma sistemi listenin başından sona sıralı olarak ilerler.
Yorumla! Ana Sayfa:
Yukarıda gördüğünüz örnek bir kullanımdır.
Site Ekleme Sayfası:
Sitenizi Yorumla! Ana sayfasında bulunan "Site Ekle" bunununa tıklayarak yapabilirsiniz. Gördüğünüz gibi site eklemek olduça basittir. Yorum yapılacak konunun linkini ve ekleyen kişinin mail adresini girmelisiniz. Maximum 8 saat içerisinde onaylanacaktır.
[center] [COLOR=Red]
Tekrar Hatırlatıyorum Betada Kredi Sınırsızdır ve Kabuller saat 00:00'da Başlayacaktır.[/COLOR]
OCX Hatası Alanlar:
http://www.tamindir.com/library-files/[SIZE=3]Yorumla!'yı İndir[/SIZE] -
[SIZE=3]Yorumla! Virüs Taraması[/SIZE][/CENTER]
Uygun fiyat garantisiyle, Wordpress hizmetleri.
matrax
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Satış danışmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ekledik bakalım :)
2 adet ocx istiyor..
MSINET.OCX
MSCOMCTL.OCX
bunlarıda program içinde verirseniz çok iyi olur
Herhangi bir site görünmüyor sistemde + yorum bilgileri keşke sisteme kayıt olsa tekrar tekrar girmesek
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarım, Yazılım
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Şahsen birisi her yazıma "teşekkürler güzel makale olmuş" diye bir şey yazsa sinir olurum. Yani yazıyı okumadığı ortada forumda teşekkürler diyerek post kasmaya çalışanlardan farkı kalmaz.
Kaldı ki her yazım makale olacak diye bişi yok belki yardım istiyorumdur okuyucularımdan bir şey hakkında? Buna da "teşekkürler güzel makale olmuş?" mu yazacaklar.
Bana göre 'gereksiz' ama yine de emeğine sağlık.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Airport
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Turizm ve Hotelcilik
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
her konuda teşekkürler güzel makale olmuş yazıcaksa deymez ki yani parasıyla yapanlarda ıkar
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
teşekkürler güzel konu.
(wmaracı_oto_yorum_botu.exe)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Medyads adlı üyeden alıntı
Şahsen birisi her yazıma "teşekkürler güzel makale olmuş" diye bir şey yazsa sinir olurum. Yani yazıyı okumadığı ortada forumda teşekkürler diyerek post kasmaya çalışanlardan farkı kalmaz.
Kaldı ki her yazım makale olacak diye bişi yok belki yardım istiyorumdur okuyucularımdan bir şey hakkında? Buna da "teşekkürler güzel makale olmuş?" mu yazacaklar.
Bana göre 'gereksiz' ama yine de emeğine sağlık.
Saygı değer üstadlar ben onu örnek olarak ekledim :) Tabi ki herkesin yorumu farklı olacaktır. Tek yorum üzerinden yapmak oldukça saçma olurdu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Benden başka katılmış olan arkadaş varsa bir yazabilir mi? Tek başıma dolaşmayayım ortalıkda :) yada vBasic sistemde kaç kişi var görebiliyorsan yazar mısın?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
JackkerL adlı üyeden alıntı
Benden başka katılmış olan arkadaş varsa bir yazabilir mi? Tek başıma dolaşmayayım ortalıkda :) yada vBasic sistemde kaç kişi var görebiliyorsan yazar mısın?
Hocam 00.00'a kadar 30 dan fazla site olmazsa bir gün ertelerim zaten :)