-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Arkadaşlar uzun suredir bu mecradayım takipçisi olduğum ve örnek aldığım işinin ehli ustalardan birisidir arkadasımız ve hiç kimsenin inanmayacagı bole bır karalamaya bence gerek yok tebrık etmek yerıne bu tarz davranızlar hos degıl.Nitekim fikir gordukce acılır belkıde arkadasımıza tasarım fıkrını veren o temadır ama bu onun kısısel sorunudur kendısı bu yapmayı goze aldıysa onun ayıbıdır bıze dusen ıse sergılenen emege saygı duymaktır.
Tekrar Tebrik ederim Kontraweb Ustadımızı gene her zaman ki gibi basarılı bır calısma sergılemıs...
Basarılarının devamını dılerım...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Eğer sen bir melodi olsaydın,...
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar uzun suredir bu mecradayım takipçisi olduğum ve örnek aldığım işinin ehli ustalardan birisidir arkadasımız ve hiç kimsenin inanmayacagı bole bır karalamaya bence gerek yok tebrık etmek yerıne bu tarz davranızlar hos degıl.Nitekim fikir gordukce acılır belkıde arkadasımıza tasarım fıkrını veren o temadır ama bu onun kısısel sorunudur kendısı bu yapmayı goze aldıysa onun ayıbıdır bıze dusen ıse sergılenen emege saygı duymaktır.
Tekrar Tebrik ederim Kontraweb Ustadımızı gene her zaman ki gibi basarılı bır calısma sergılemıs...
Basarılarının devamını dılerım...
Est. diyorum ilkin bu işlerde hala çırak olduğumun herkes tarafından kabul edilmesi gerektiğine inanıyorum .... Günde belki binlerce tasarım örneği inceliyorum , ancak bu değildir ki aynısını yapmaya çalışan biriyim aksine daha özgün bir şeyler ortaya nasıl çıkarabilirim düşüncesi içerisindeyim ... Ve bunu benimle iş yapan arkadaşlara da hissettirmişimdir ... Bana mesaj yoluyla ulaşan iş verenlere bile örnek bir sitenin aynısını yapmalarını isteseler bile saygımdan o işi kabul etmiyorum ... Tekrar söylüyorum ben bu işlere yeni başlayan biriyim eksiklerimi gidermeye çalışıyorum hala . Herkeslere saygılar dilerim ....
http://www.behance.net/kontdraweb
http://kontdraweb.com/
NKara
Front end Developer, Seo smm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front end Developer, Seo smm
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kontdraweb'in yaptığı temayla Themeforest'deki tema arasında zilyontane fark var. herşeyede çalıntı demek kopya demekte olmaz. adam gayet güzel yapmış eline sağlık kardeşim.
Seo Nasıl Yapılır Sorusuna, Arama Motorunun Yap Dediğini Yap! Yapma Dediğini yap ma..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SKS
-
-
Ad Soyad
C** I**
-