wmaraci reklam
tr.link

Kontdraweb Portal Tema 1 / Psd Şablon

15 Mesajlar 2.734 Okunma
acebozum
tr.link

ErolSemin ErolSemin Konnekşın.... Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Kaynak
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 357
  • Beğeniler 101 / 80
  • Ticaret 13, (%100)
Arkadaşlar uzun suredir bu mecradayım takipçisi olduğum ve örnek aldığım işinin ehli ustalardan birisidir arkadasımız ve hiç kimsenin inanmayacagı bole bır karalamaya bence gerek yok tebrık etmek yerıne bu tarz davranızlar hos degıl.Nitekim fikir gordukce acılır belkıde arkadasımıza tasarım fıkrını veren o temadır ama bu onun kısısel sorunudur kendısı bu yapmayı goze aldıysa onun ayıbıdır bıze dusen ıse sergılenen emege saygı duymaktır.

Tekrar Tebrik ederim Kontraweb Ustadımızı gene her zaman ki gibi basarılı bır calısma sergılemıs...
Basarılarının devamını dılerım...
kontdraweb

kişi bu mesajı beğendi.

Eğer sen bir melodi olsaydın,...
googleasistan
reklam

kontdraweb kontdraweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek memur
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 179
  • Beğeniler 275 / 121
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar uzun suredir bu mecradayım takipçisi olduğum ve örnek aldığım işinin ehli ustalardan birisidir arkadasımız ve hiç kimsenin inanmayacagı bole bır karalamaya bence gerek yok tebrık etmek yerıne bu tarz davranızlar hos degıl.Nitekim fikir gordukce acılır belkıde arkadasımıza tasarım fıkrını veren o temadır ama bu onun kısısel sorunudur kendısı bu yapmayı goze aldıysa onun ayıbıdır bıze dusen ıse sergılenen emege saygı duymaktır.

Tekrar Tebrik ederim Kontraweb Ustadımızı gene her zaman ki gibi basarılı bır calısma sergılemıs...
Basarılarının devamını dılerım...

Est. diyorum ilkin bu işlerde hala çırak olduğumun herkes tarafından kabul edilmesi gerektiğine inanıyorum .... Günde belki binlerce tasarım örneği inceliyorum , ancak bu değildir ki aynısını yapmaya çalışan biriyim aksine daha özgün bir şeyler ortaya nasıl çıkarabilirim düşüncesi içerisindeyim ... Ve bunu benimle iş yapan arkadaşlara da hissettirmişimdir ... Bana mesaj yoluyla ulaşan iş verenlere bile örnek bir sitenin aynısını yapmalarını isteseler bile saygımdan o işi kabul etmiyorum ... Tekrar söylüyorum ben bu işlere yeni başlayan biriyim eksiklerimi gidermeye çalışıyorum hala . Herkeslere saygılar dilerim ....
ErolSemin

kişi bu mesajı beğendi.

http://www.behance.net/kontdraweb

http://kontdraweb.com/

omib123 omib123 Profesyonel Grafiker Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Grafikerlik
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 6, (%100)
eline sağlık :)

NKara NKara Front end Developer, Seo smm Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front end Developer, Seo smm
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 56 / 62
  • Ticaret 1, (%100)
kontdraweb'in yaptığı temayla Themeforest'deki tema arasında zilyontane fark var. herşeyede çalıntı demek kopya demekte olmaz. adam gayet güzel yapmış eline sağlık kardeşim.
kontdraweb

kişi bu mesajı beğendi.

Seo Nasıl Yapılır Sorusuna, Arama Motorunun Yap Dediğini Yap! Yapma Dediğini yap ma..
wmaraci
wmaraci

yefecrin yefecrin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek SKS
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** I**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 182 / 187
  • Ticaret 51, (%100)
Güzel bir paylaşım emeğine sağlık
kontdraweb

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al