lostyazilim

Wordprees Film Teması(Önerileriniz)

13 Mesajlar 2.068 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

AhmetOztasci AhmetOztasci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)

Axe Grafik adlı üyeden alıntı

Şimdi bu gereksiz sert çıkışınıza anlam veremedim bu bir arayüzdür zaten ben sadece kişilerin görüşlerini hazırlamak için taslağa bir kaç afiş koydum o kadar.

Diğer arkadaşlarada teşekkür ederim yorumları bu kadar beğenilceğini düşünmemiştim. :)

Gereksiz ve sert hmm, tamam ozaman kolay gelsin. Ama madem öyle konu başlığını Wordpress Film Teması(Olumlu Önerileriniz) yapsaydın keşke.

boş çuval dik durmaz
wmaraci
reklam

Axe Grafik Axe Grafik Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafik
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 69 / 45
  • Ticaret 7, (%100)

Kreasyon adlı üyeden alıntı

Gereksiz ve sert hmm, tamam ozaman kolay gelsin. Ama madem öyle konu başlığını Wordpress Film Teması(Olumlu Önerileriniz) yapsaydın keşke.

Ben size anlatamıyorum sanırım kendimi :) bu bir arayüz resim dosyası formatında şuan sadece önizleme amacıyla konuldu koda döküldüğü zaman ben kişiye satıcam kişi istediğini koyacak ister dizi koycak ister film bu beni ilgilendirmiyor :)

AhmetOztasci AhmetOztasci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)

Axe Grafik adlı üyeden alıntı

Ben size anlatamıyorum sanırım kendimi :) bu bir arayüz resim dosyası formatında şuan sadece önizleme amacıyla konuldu koda döküldüğü zaman ben kişiye satıcam kişi istediğini koyacak ister dizi koycak ister film bu beni ilgilendirmiyor :)

Bir önceki yorumunda bu açıklamayı yapabilirdin, neyse konu amacından sapmasın, iyi çalışmalar.

boş çuval dik durmaz
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al