-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Avukat Katibi
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Arkadaşlar merhaba.
Adklik reklam servisine başvurum onaylanmış ama, adklikin smartlink sistemini wordpress tabanlı siteme yerleştirdiğim halde bir türlü aktif hale gelmiyor. Kendilerine mail attığım halde hala cevap vermediler. Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Valla adsense dışında hepsi yalan. Tamam bir reklam servisine bağlı kalmak gerekmiyor ancak şuan Türkiyede en çok para kazanabileceğin reklam servisi google adsensedir.
Reklamlarının ise neden gösterilmediğini bilmiyorum. Bunun için adamlara bir mail atmışsın zaten. Cevap beklemekten başka yapacak bir şey yok. Belki forumda adklik kullanan kişiler yardımcı olmaya çalışırlar.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Adlik para ödermi konusunda
BURADA bi konu açmıştım sonra başvurmaktan vazgeçmiştim LinkZ o konuda öncü firma Adlik benim gözlemledigim büyük sitelere.. ödemede sorun cıkarmıyor bizim gibi kücük esnaf seklindeki sitelerin burnundan getiriyo benim kendi şahsi görüsüm böyle..
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
m2oyna
turkiyesifa.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zanox kullanıyorum güzel kampanyalar olunca geliri güzel oluyor . İncelemek isterseniz
zanox.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Avukat Katibi
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler. Sitem adsense banlı olduğu için adsense yayınlayamıyorum. gerçi bir yemek sitesi neden banlanır onuda anlamış değilim. Neyse firmanın cevap vermesi bekleyeyim. Tabi konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımlarını bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
mynete başvurmuştum cevap gelmedi.Sonra birgün mail atmışlar bilgilerinizi güncelleyin diye cevap yazdım zaten güncel dedim.Sonra bana döndüler başvuruda bulunmamışsınız diye panel resmini gönderdim cevap falan vermediler.
Şu panele bi gireyim ne var ne yok dedim baktım reklam kodları falan aktif çalışıyor.Smart link çalışmıyor tabi.Bu arada tıklamalar da sayılıyor.Mail attım bu smart link niye gözükmüyor dedim cevap vermediler günler oldu.Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor arkadaşlar şuan için uğraşmayın derim bu sistemle para ödeyeceklerini zannetmem.