lostyazilim
tr.link

DigAdz PTC sitesi YENİ!

2 Mesajlar 1.246 Okunma
lstbozum
tr.link

bycaptan bycaptan WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 21.08.2013
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek Webmaster
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad M** T**
    • Mesajlar 224
    • Beğeniler 7 / 23
    • Ticaret 9, (%100)
    Referans link : Üye ol

Ödeme yöntemleri : Paypal, Payza, Egopay, SolidtrustPay, PerfectMoney'dir.
    Minimum ödeme ise 5$ dır.

Merhaba arkadaşlar sizlere DigAdz PTC sitesini tanıtacağım. Bu site yeni açıldığı için tıklama başına fiyatlar oldukça yüksek. Umarım böyle yüksek gider. Şimdi sitenin mantığını ve özelliklerini açıklama vakti.

Siteye kayıt olduğunuzda ilk başta sağ bölmede şunlar vardır.

Dig Value : Bu sizin tıklayacağınız reklamların olduğu yerdir.

Dig bonuses : Burası ise bonuslarınız yani tıkladığınız reklamlar için şans işi bir oyundur, burası ayrı reklamlar tıklanarak aktif edilir. Mesela burayı açıp reklamlarına tıklayıp ertesi gün tıkladığınız kadar reklam yerine bonuslar gelir siz de onlara tıklayarak şansınız varsa kazanırsınız ;)

Dig Points : Burası ise alt kısımda anlatacağım puan bölümünüzdür buradan her gün 12 puanlık reklamlara tıklayarak puan kazanırsınız.

Şimdi anlatıma geçelim ;

Sitede reklam tıklamak için puanınız olması gerekir, 1 puan = 0,001$'dır. Ve ne kadar puanınız olursa o kadar yüksek paralı ve çok reklam çıkar. Aynı zamanda leveller vardır. Bunlar :

Puan Leveli 1 ........ 800 to 4.5k
    Puan Leveli 2 ........ 4.5k to 10.5k
    Puan Leveli 3 ........ 10.5k to 22.5k
    Puan Leveli 4 ........ 22.5k to 45k
    Puan Leveli 5 ........ 45k to 82.5k
    Puan Leveli 6 ........ 82.5k to 165k
    Puan Leveli 7 ........ 165k to 330k
    Puan Leveli 8 ........ 330k to 660k
    Puan Leveli 9 ........ 660k to 1.35m
    Puan Leveli 10 ........ 1.35m to 2.7m
    Puan Leveli 11 ....... 2.7m to 7.5m

Mantığı aynı PaidVerts sitesi gibidir. Ne kadar puan o kadar para :D
    Puan kazanmak için beklemek istemiyorsanız siteye yatırım yapabilirsiniz.
    Eğer bir adet 1$ reklam paketi alırsanız hem siteniz 50 ziyaretçi ve banner gösterimleriniz olur hem de 1500 puan kazanırsınz, yani,

1500 puan = 1,5$
    1$ yatırıp 1,5$ kazanıyorsunuz, 2$ dolar yatırıp 3$, 100$ yatırıp, 100x1500 = 150.000 = 150$ kazanırsınız. Bunun nedeni diğer reklamcıların da eklemesidir. Ben şimdiye kadar deneme amacıyla 10$ yatırdım ve 10x1500 = 15000 puan yani 15$ ve her gün puanımdan düşülerek baya bir para alıyorum yarın yeni reklam gelince resim ekleyeceğim.

Yani ilk başta 5 gün felan puan kasmakla uğraşmak istemiyorsanız 1$ yatırıp 1level yapabilirsiniz , 1500 puan alırsınız. Ertesi gün reklamlar gelir saat 00:00 da sıfırlanır.

Şimdi gelelim premiuma ve bitirelim.

4 Upgrade (geliştirme) seçeneği vardır ve bunları çeviriyorum :

Tüm upgradelerin süresi 7 gündür verdiğiniz paranın altında kazanırsanız bedava yenilenir.

Digger (0.05$) :

Bu upgradei alırsanız başkalarının gün içinde tıklamadığı veya iptal ettiği reklamları bunu alan üyeler içinde rastgele karıştırır ve reklamlarına koyar.

Hunter (3.00$) :

Bu özellik, reklamverenin parasının %10 ini tüm alan üyeler içinde reklam olarak paylaştırır. Sitedeki örneğin çevirisi : Ali bir reklamcı ve 50$ lık bir reklam aldı, sistem 50nin %10 a böler ve 5$ eder. ve bunun %1 ini bunu alan herkes içinde paylaştırır.Aynı zamanda eğer bu reklamdan kazandığınız değer 3$ ın altında ise upgrade yenilenir bedava.

Hunter Pro (21.00$) :

Bu ise hunterin yerine sadece 50$ üstü reklamları bölüp size dağıtıyor.

Team Founder (499.00$) :

Takım kurucu yani team founder almak için 300 refe ve 1000 takım arkadaşına ihtiyacınız var. Yani biraz zor :D. Reflerden ekstra %1 komisyon almanızı sağlıyor

Evet ve sona geldik sorularınızı ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz. Lütfen refimden üye olun çünkü eğer olmazsanız zaten otomatik yabancı birinin refi oluyorsunuz :D

Referans link : Üye ol

wmaraci
    reklam

sofgames sofgames WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 15.02.2014
    • Yaş/Cinsiyet 27 / E
    • Meslek Yazar - Eğitmen
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad O** B**
    • Mesajlar 333
    • Beğeniler 109 / 45
    • Ticaret 30, (%100)
    Ben digadz'e 1 dolar yatırdım ama bunu nasıl pointe çevireceğim bilmiyorum bana şuanda hiç reklam gelmiyor çünkü 120 puanım' var 1 dolar attım hesabımda 1 dolar var bunu nasıl çevirebilirim puana lütfen yardım edermisiniz?

wmaraci
    wmaraci
    Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al