AsilSunucu adlı üyeden alıntı
Açıkçası ben kullanan biri olarak söylüyorum;
1)Ödeme 24 saat içinde gerçekleşiyor hiç ödeme sıkıntısı olmuyor.
2)Ref kiralama insan çekemeyenler için.Bende 4 tane referans var wmaracından ancak sadece 1 tanesi tıklıyor.Referans kiralamada bunun gibi.Şans meselesi biraz.
3)Premium'a veya referans kiralamadan benim arkadaşım yeni başlamasına rağmen günde $0.50 kazanıyor.
Ama bu sizin kişisel görüşünüz olabilir buna saygı duyarım ancak ojoo benim gördüğüm en düzgün ptc sitesi.
Standart bir üyenin ref.siz günde 0,50 $ kazanması imkansız. Ancak 0,10 $ alırsınız şu anda.
Bu tip sitelerden asla yatırımsız kazanamazsınız. Yatırımsız ise yıllar geçmesi gerekir. Hep aynı mantık bütün PTC sitelerinde. Sizin tıklamalarınız asıl site sahiplerine kazandırır. Zaten çoğu kişi yarım bırakır ve ilgilenmez hesabıyla. Bankalardaki kuruşlardan oluşan ve unutulan mevduat bakiyesinin toplamından haberiniz var mı ? Biraz araştırırsanız; çoğu PTC sitesi bu strateji ile kazanmaktadır. Önce ballandırırlar, aylarca tıklarsın, baktın bir halt olduğu yok; bırakırsın. Bütün tıklamalardan elde edilen gelir hop siteye hediye olarak kalır. Bu kadar basit bu oyunun mantığı.
Üstelik adresi bile belli olmayan bir firmada kimi muhatap alacaksınız sorun yaşadığınızda ? Müşteri hizmetleri bile yok firmanın. Sizce bu anormal değil mi ?
Ayrıca videoyu hazırlayan kişi olayı biraz ballandırmış da anlatmış. Kiraladığınız ref.lerin hepsinin size gelir kazandırması % 100 garanti değil, bu sizin alacağınız bir risk.Hem ben bugüne kadar hiç bir yerde aylık 1.000 $ lık bir kazanca ait ödeme belgesi ispatını da göremedim. Bunlar boş hayaller. Ha kazanırsınız kazanmasına, ama yatırım yaparak ve o kadar uçuk rakamlar beklemeyin sakın bu işlerden. Yaşı 46' ya varmış ve işletme eğitimi almış bir abiniz olarak sizlere tavsiyelerim bunlar.
Gerçek kazanç; dışarıdaki hayatta ve çalışarak, emek harcayarak, terleyerek kazanılır.
Dünya tarihinde tüm saadet zincirleri bir yerinden mutlaka kopmuştur. Asla unutmayın bu öğüdümü.