Site Adı; Okuuz.Com
Minimum Ödeme; 0.50 Dolar
Kredi Çevrimi; 1000 Kredi 1 Dolar
Ref Sistemi; 1 ref getirmek aynı zamanda 0.10 Dolar ve 10 kredinin sahibi olmak demektir.
Ödeme Yolları; Paypal
Sitenin Mantığı; Facebook paylaşma, beğenme takip, İnstagram takip ve beğenme, Youtube Abone Ola v.b yollar ile kredi kazanıyorsunuz. Ardından kazandığınız kredileri paraya çevirip 0.50 Dolar olduğnda Paypal hesabınıza ödeme talep ediyorsunuz. Ben ödeme aldım ve ödemem talebim ile aynı gün geldi. Siteyi çoğu kişi bilmiyor olabilir. Bunun sebebi de sitenin yeni olması ve kesinlikle ödeme yapıyor. Denemenizi tavsiye ederim. Ayrıca kayıt linklerinin ardından da siteyi resimler ile tanıttım. Umarım yararlı olmuştur.
Kayıt Linkleri;
Refimden üye olursanız çok sevinirim. Bir şey kaybettirmez. Yardım isteyenlere yardımcı olurum. Konuya yazmaları yeterli.
Refli; http://okuuz.com/?ref=16
Refsiz; Okuuz.Com

Konunun Görsel Olarak Anlatımı;








Ek Olarak: Sitede yapılan kampanyaları konu altından duyuracağım.

Ek Olarak:



YENİ KAMPANYA
7 GÜNLÜK VİP 0.50 DOLAR
VIP UYELIGIN AVANTAJLARI NELERDIR?

1. Günlük bonus krediler sayesinde kazançlarını ikiye katlama imkanına sahip olmaları,

Normal üyeler günlük bonus olarak 25 kredi alırken vip üyeler 100 kredi alır. Haftalık vip üyelik aldığınızda hergün 100 kredi alacak ve hiçbir işlem yapmadan 7 günün sonunda 700 kredi elde edeceksiniz. Vip üyelik haftalık 0.5$ olduğu için geri kalan 0.2$ sizin karınız olacaktır. Aylık alımlarda karınız da artar.

2. Sisteme Banner Reklam ekleyebilme imkanina sahip olmalarıdır.

Sonuç olarak sistemde VIP UYELER gunluk bonus sayesinde iki kati para kazanırlarken ve sınırsız tıklama yapma hakkına sahip olurlarken Normal uyeler daha az bonus kredi ve günlük sınırlı tıklama hakkına sahiptirler ve bu sebeple de daha az kazanç saglamaktadırlar.

- Diger bir önemli avantajı da

-Sayfa eklerken sayfamıza atayacağımız TBM yani sayfamizi begenenlere her beğeni karşılığı verecegimiz kredi miktarini yuksek tutabilme imkanıdir. TBM (Tiklama Basi Maliyet)i en yuksek olan sayfalar ilk siralarda ve kırmızı renkli olarak yer alır ve sistem vitrinde sayfalari TBM oranlarina göre en yuksekten dusuge dogru otomatik olarak sıralamaktadir.

Degerli uyeler dikkat ettiyseniz sayfasini begendiginizde en fazla kredi veren yani TBM (Tiklama Basi Maliyet)i yuksek olan sayfalar ilk siralarda ve kırmızı renkte gösteriliyor ve en fazla begeniyi aliyor.

Bu durumun nedeni VIP Uyelerin TBM (Tiklama Basi Maliyet)i diğer ücretsiz üyelerden yuksek tutma imkanına sahip olmalarıdır. Sizler de VIP UYELİK satin alarak boyle bir avantaja sahip olabilirsiniz.