Merhaba arkadaşlar internetten üzerinden para kazanmak için yapabileceğimiz tabiki bir çok şekilleri vardır. Ben sadece birtane ve en kolay ve basit olan PTC reklam tıklayarak para kazanmak hakkında bilgiler vermek istiyorum.
Eğer clixsense'ye üye iseniz üç kuralı mutlaka yapın.
Üye olmayı düşünüyorsanız. Yazımızı lütfen okuyun.

Clixsense üye olmak

İlk olarak clixsense ailesi olduğumuz için elinizden geldiği kadar reklam tıklama yapın. Nedeni
Clixsense reklam banner gorev anket vs... Gibi ürinlerini satış yapıyor ve aktif kullanıcılarına tıklatıyor bu sayede para kazandırıyor ve kazanıyor.

İkinci olarak yapabildiğiniz kadar görev ve anket doldurun çok iyi kazanç sağlamakta ve chrome tarayıcıyı kullanın türkçe olarak çevirisi oldukça iyidir. Kısaca en iyi gelir bunlardan gelir.

Son ve en mükemmel i olan clixsense ortaklık proğramı. Clixsense bu sistemi çok güzel yapmış
17 dolar verip premium oluyorsun. Fazla reklam seçeneği ödeme limiti 6 dolara düşmesi vs....

Ortaklık programını özetlemek istiyorum
8 basamaktan oluşan bir tablo var. Ve her basamak adeta para kazandırıyor. Nasılmı,
Sen bir referansı kendi üyen ettiğinde ve bu üye premium olduğundan senin hesabına 2 dolar ödeme geliyor. Bu 1seviyeden kazandığın oluyor. 10 belkide 100 üye getireceksin hiç bilemessin. 2-3-4-5-6-7-8 seviyedeki üyelerinde de 1 dolar hesabına geliyor. Yani sadece 5 referansınızla bu sistemi 8 seviye götürdüğünüzde. İnanılmaz bir para kazanma şansınız oluyor.

Clixsense ye üye olmanın en güzel yolu bu olmalı bence. Daha ayrıntılı olarak sitemiz i ziyaret edebilirsiniz. Bol kazançlı günler dilerim.

Clixsense üye olmak Refli ( benim referansım Olursanız sevinirim)

Clixsense üye olmak Refsiz