Merhabalar

Çekilişsiz kurasız referans ile üye olan ve uygulama ile giriş yapan herkes kutu açıyor ve şimdilik kyc gerekli değil. 

İlk denemede boş bir kutu çıkarttık ama belki size güzel bir şeyler çıkar.

 

 

 

 

Çalışma Şekli 

1.Arkadaşlarınızı OKX'e davet edin ve 500 $'a varan sürpriz kutuları kazanın.

 

1. Adım: "Arkadaşlarınızı Davet Edin" bölümüne gidin ve davet posterinizi veya bağlantınızı arkadaşınıza gönderin. 2. Adım: Arkadaşınız OKX'e kaydolup giriş yaptıktan sonra, 30 gün içinde ikiniz de birer sürpriz kutusu alacaksınız. 3. Adım: Arkadaşınız, kayıttan sonraki 30 gün içinde kripto satın alma veya para yatırma yoluyla 50 $’dan fazla tek bir para yatırma işlemini tamamlarsa ikiniz de birer tane daha sürpriz kutusu alacaksınız.

2. Her sürpriz kutusu, 500 $’a kadar kripto ödülleriyle birlikte gelir. Ödüller BTC, ETH, OKB, DOGE, FIL, SHIB, DOT, LUNA, TON, BRWL veya diğer kriptolar ve indirim kartları olabilir. Talep edilebilir ödüller "Arkadaşlarınızı Davet Edin - Ödüllerim" bölümünde görüntülenebilir.

3. Davet ettiğiniz 2, 5 ve 10. arkadaşınız için hediye bir sürpriz kutusu alacaksınız. Hediye sürpriz kutuları iki kat büyüktür! Alabileceğiniz sürpriz kutusu sayısı konusunda bir sınır yoktur. Ne kadar çok arkadaş davet ederseniz o kadar çok kazanırsınız. Bu yüzden, şimdi etrafınızdakilere haber verin!

4. Alt hesaplar bu ödül için uygun değildir.

 

Referansla işlem yapma şartı var kutu kazanmak için isteyen referanslı giriş yaparak kazana bilir

 

Referanslı Üyelik 

 

istemeyen için referanssız giriş

 

Referanssız Giriş