-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği (Öğrenci)
-
-
Ad Soyad
K** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Çok derinlemesine olmasa da daha önce PTC işlerine girdim. Ancak anlayamadığım nokta, tıklama yapılan yerlerin sürekli "internetten para kazanma" sitelerine yönlendirmesiydi. Yani bütün geçişler bu siteler arasında olurken, nasıl para verebiliyorlar?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Etrafta bir sürü ptc sitesi var.(Ben yaklaşık 20 tanesine üyeyim.) Bu sitelerde referans toplamak için internetten para kazanma blogları, forumları yada tek sayfalık siteler kurulur. Ptc sayfasına reklam verdiğinde, ptc sayfası sitesinin her köşesine reklam eklediğinde(google reklamları yada banner reklamlar) ve sen ptc sitesinden ödeme alınırken belli bi ücret kesilir. Ptc siteleri buralardan kazanır. Mesela çoğu ptc de playgrid olayı yaygındır. Bu da güzel bi gelir kaynağıdır ptc siteleri için. Şimdi sıra geldi internetten para kazanma sitelerine. O siteler de topladığı referanslardan kazanır genelde. Bazıları ise çok popüler olmuştur sitesinde günlük 5$ gibi fiyata reklam alır ordan kazanır.
Yazıyı kendim yazdım umarım açıklayıcı olmuştur. Eğer kazançlı ptc sitelerini merak ediyosanız pm olarak gönderebilirim.