lostyazilim
tr.link

PTC Siteleri Hakkında Sorularım

8 Mesajlar 1.232 Okunma
acebozum
tr.link

caylaq caylaq WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Merhabalar tekrardan. Önceki konum cevap almadığı ve bazı soruların cevaplarını kendim bulduğum için yeni bşr konu açıyorum. Ayrıca birkaç sorum olacak sizlere izninizle.

1-) Üyeliğimin kullandığım zamanı arttıkça (bazı sitelerde bonus packet diyor) daha fazla kazanma şansım var mı ? (Mesela daha fazla reklam veya 0.1 yerine 0.2...)

2-) Bir yerde okumuştum şu durum gerçek mi ? (Bunun gibi kazançlar olabilir mi ?) : Reklama veya ankete ilk tıklayarak veya bunun gibi farklı yöntemler var mı ?

3-) Ayrıca video izleme, yorum yapma gibi seçenekleride duymuştum. Fakat; bunları göremedim, reklamlara tıklayınca oradan açılan sayfada mı bunu yapmış oluyoruz ?

Teşekkürler.

Hep daha ileriye!
elektronikssl
webimgo

AlpayDeniz AlpayDeniz softern.blogspot.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 3, (%100)
PTC sitelerinden para kazanmaya çalışmak boşa kürek çekmekten farksız olur kardeşim bunlarla uğraşmak yerine başka yolları denemende fayda var. Benim gibi facebook & twitter hesapları yaparak satabilirsin. Emin ol ptc sitelerinden daha garantili ve kat kat fazla para kazanırsın 3-4 senedir sayfa yapıp satıyorum. Facebook sayfaları ve twitter hesaplarından kazancım 10.000 TL yi geçmiştir üstüne hala twitter ve facebook sayfalarımda duruyor. Ayrıca satmak yerine sayfalara reklamda alabilirsin. Hergün 3-5 kuruş kazanmak için boşuna zaman harcama derim hocam.

Satılık Facebook sayfaları ve Twitter hesapları için PM atınız...

• Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Satış olduğu için onlarla pek ilgilenemiyorum, emek ve alıcı istiyor. Pekde bilgim yok. Ama kısaca özetlerseniz bilgilenmiş oluruz.

Arkadaşlar birde konumdaki sorular hakkında bilgisi olan varsa, yardımcı olabilirse çok sevinirim. Bir diğer konumu yanlış hatırlamıyorsam sabah açtım, hala yanıt gelmedi.

Bazı soruları hallettim ama burada bilemediklerim var.

Hep daha ileriye!

kaderebak kaderebak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 21 / 78
  • Ticaret 4, (%100)
Sitemize üye olarak türkçe bir şekilde daha rahat anlar ve forum bölümünden daha çok bilgi alabilirsin.

www.trbux.net

http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)

kaderebak adlı üyeden alıntı

Sitemize üye olarak türkçe bir şekilde daha rahat anlar ve forum bölümünden daha çok bilgi alabilirsin.

www.trbux.net

Bakıyorum, teşekkürler.

Hep daha ileriye!

kaderebak kaderebak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 21 / 78
  • Ticaret 4, (%100)
Bildirim bölümünden de yardım alabilirsiniz.

http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.

• Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Teşekkür ederim.

Hep daha ileriye!

Knotist Knotist www.muzikyazilari.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Müzisyen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 57 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
PTC siteleri tıklaya tıklaya para kazanabileceğin yerler değil. Asıl amaç belirli bir miktar para biriktirip ( ya da yatırım yapıp ) referans üye satın alman ile para kazanmandır. Yani tüm olay kaç tane alt üyeye sahip olduğun ve onların kaçının düzenli tıklama yaptıklarıdır.

Probux sitesini yoğun olarak kullanıyorum bu aralar. Sıfır yatırım ile 35 alt üye yaptım ( 4 direkt, 31 kiralık ). Hala kazandıklarımla alt üye almaya devam ediyorum, 200 alt üye yapana kadar böyle devam edeceğim.

Unutma ne kadar çok üye o kadar çok kazanç.

Bana referans olup sen de Probux ile kazanmak istersen buyur: http://www.probux.com/?rh=62656B697237

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al