-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar tekrardan. Önceki konum cevap almadığı ve bazı soruların cevaplarını kendim bulduğum için yeni bşr konu açıyorum. Ayrıca birkaç sorum olacak sizlere izninizle.
1-) Üyeliğimin kullandığım zamanı arttıkça (bazı sitelerde bonus packet diyor) daha fazla kazanma şansım var mı ? (Mesela daha fazla reklam veya 0.1 yerine 0.2...)
2-) Bir yerde okumuştum şu durum gerçek mi ? (Bunun gibi kazançlar olabilir mi ?) : Reklama veya ankete ilk tıklayarak veya bunun gibi farklı yöntemler var mı ?
3-) Ayrıca video izleme, yorum yapma gibi seçenekleride duymuştum. Fakat; bunları göremedim, reklamlara tıklayınca oradan açılan sayfada mı bunu yapmış oluyoruz ?
Teşekkürler.
Hep daha ileriye!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
PTC sitelerinden para kazanmaya çalışmak boşa kürek çekmekten farksız olur kardeşim bunlarla uğraşmak yerine başka yolları denemende fayda var. Benim gibi facebook & twitter hesapları yaparak satabilirsin. Emin ol ptc sitelerinden daha garantili ve kat kat fazla para kazanırsın 3-4 senedir sayfa yapıp satıyorum. Facebook sayfaları ve twitter hesaplarından kazancım 10.000 TL yi geçmiştir üstüne hala twitter ve facebook sayfalarımda duruyor. Ayrıca satmak yerine sayfalara reklamda alabilirsin. Hergün 3-5 kuruş kazanmak için boşuna zaman harcama derim hocam.
Satılık Facebook sayfaları ve Twitter hesapları için PM atınız...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Satış olduğu için onlarla pek ilgilenemiyorum, emek ve alıcı istiyor. Pekde bilgim yok. Ama kısaca özetlerseniz bilgilenmiş oluruz.
Arkadaşlar birde konumdaki sorular hakkında bilgisi olan varsa, yardımcı olabilirse çok sevinirim. Bir diğer konumu yanlış hatırlamıyorsam sabah açtım, hala yanıt gelmedi.
Bazı soruları hallettim ama burada bilemediklerim var.
Hep daha ileriye!
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sitemize üye olarak türkçe bir şekilde daha rahat anlar ve forum bölümünden daha çok bilgi alabilirsin.
www.trbux.net
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bildirim bölümünden de yardım alabilirsiniz.
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.