Merhabalar.

Reklamio.org her zaman ileriye dönük hesaplar içerisindedir.Son zamanlarda bir forum sitesinde bir kaç kişi tarafından dedikodulara denk geldim.Bu konuda bilgilendirmek isterim.

" Bakiye talep edince banlanıyoruz. "

" Hesaplarımız banlanmak "

gibi baltalayıcı mesajlar görmekteyiz.

Bu gibi konuların aslı astarı yoktur.Sözleşme gereğince kurallara uyan herkes düzenli şekilde ödemelerini almaktadırlar.Bizler piyasada tutunabilmek adına sorunlarımızın olduğu zamanlar dahi reklam verenler olmadığı halde kendi reklamlarımızı yayınladık.Çünkü, siz reklam yayıncılarının mağdur olmaması ve sürekli sistemde reklam olması adına.Bugünlerde bir gelişme sürecindeyiz ve reklam verenlerimiz artmakta.

Örnek olarak size bir banlanan kullanıcı ile alakalı dialogları yazmak isterim.Kullanıcı adını rencide etmemek adına vermek istemiyorum.

Kullanıcı :
20 Nisan 2013, Cmrts. (12:15)
Buda neyin nessi gosterimleriniz durdurulmustur diye hata aliyorum ve bakiye taleplerim reddediliyor. Sebebi nedir acaba?

Reklamio
21 Nisan 2013, Pzr. (21:22)
Reklamlarımızı içerik olmayan sayfalarda yayınlamışsınız.İçerik olmayan sayfalarda reklam yayınlamak hile olarak adlandırılmaktadır.Bu nedenle reklamlarınız durdurulmuştur.

Kullanıcı
21 Nisan 2013, Pzr. (21:30)
Lutfen bana icerik olmayan sayfalara reklam ekleminin hile olarak kabul edildigini aciklayan sozlesme maddesini gosterirmisiniz?

Reklamio
22 Nisan 2013, Pzrt. (14:02)
Siz reklam veren olsanız içerik olmayan tamamen boş sayfalara reklamlarınızın yayınlanmasını istermiydiniz ?

Yada içerik olmayan tamamen bomboş bir sayfaya insanlar neden girsin ? Hadi diyelim ki girdiler bu sözleşme gereği alttaki madde kapsamına girmez mi ? Sonuçta kullanıcılar sayfalarda içerik olmayınca reklamlara tıklamak zorunda kalacaktır.

Kullanıcılara reklamlara zorla tıklattırmak veya yanıltıcı bir şekilde tıklattırmak kesinlikle yasaktır.

Kullanıcı:
22 Nisan 2013, Pzrt. (14:37)
Lütfen içeriğin olmadığı sayfayı gösterin, sözde içerik olmayan dediğiniz sayfa intro (GİRİŞ) sayfalarıdır ve "Foruma giriş için tıklayınız" ibaresi bulunmaktadır. Ziyaretcilerin okuması yazması yok mu ? Ayrıca sitelerimin hitleri bellidir. Herhangi bir sahtekarlığa ihtiyacım yok. Burda ki mebla hiç önemli değil ha 70 TL ha 7000 TL ama hakkım yendi kardeşim o kadar reklam yayınlandı internet sitelerimde ve karşılığında sahtekarlıkla suçlanıyorum ve hakkım verilmiyor, anlayış istiyorum.

Reklamio
22 Nisan 2013, Pzrt. (14:43)
Reklamio üzerinde tüm banlanan üyelerin kanıt dosyası oluşturulmaktadır.

Buyrun : http://k1304.hizliresim.com/18/q/mb926.png



http://www.vbulletintema.com/google-adsense/291-adsenseden-%2599-ihtimalle-reklam-alma-yontemi.html buyrun banlanmasına rağmen halen reklamlar sayfada durmaktadır.Kaynak kodlarına bakarsanız halen sadece reklamio kodları durmaktadır.

Bir forumda güzel bir arkadaşın mesajına denk gelmiştim.

Ya Allahınızı severseniz 5 kere ödeme aldım 1 gün bile gecikmedi halada ödeme almaya devam ediyorum. Firmayı bilip bilmeden karalamayın. Biraz dürüst olun. Konu açıyorsunuz tıklayana 0,01 kuruş veriyorsunuz kalan 0,03 kuruş size kalıyor. Ödeme talep edince siteniz ve ziyaretçi kaynağı izleniyor. Forumda gördüm. Adam tr.gg site açmış koca sitede sadece bu reklam var altındada Tıklayın daha sonra pm atın yazıyor. Ee bu durumda reklamverenle reklam firması arasında sorun çıkacak. Empati yapın siz reklamveren olsanız 1 saniyelik ziyaretçi için 5 kuruş ödermisiniz ? Haklı, dürüst kullanın firma ödeme yapıyor. Hep bu teşvik yoluyla yada hileyle uğraşanlar yüzünden 1 haftadır siteye reklamveren yok. Firmayla bağlantım sadece yayıncı olmam. Sizin bu firmayı karalamaya hakkınız yok.

[QUOTE]Kullanıcı adı sifremi yazıyorum giris yapmıyor ana sayfaya yonlendirior iletişim kısmından ticket attım ama cevap gelmedi hala

Önce Sıkça Sorulan sorulara sonra sağ taraftan giriş yapın.

Tartışma yaratmaya gerek yok. Site scam değil ödeme yapıyor.
Bizzat kendi tarafımdan aldığım son 3 ödeme

[/QUOTE]

Bu arkadaşada teşekkürler.

Sonuç olarak tüm reklam verenler geri dönüşüm sağlamak istemektedir.Bu nedenle hileye karışan yada sözleşme gereği davranmayan tüm hesaplar durdurulup ödeme yapılmamaktadır.