mdhouss
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bunu kullanıp ödeme alan yorum yapabilir mi ?
46 tıka 70 kuruş verdi böyle bir şey pek mümkün degil ? sahtekar gibi duruyorlar.
bakalım 20 lira olsun ödeme alabilecek miyim ?
ona göre sizin reklamınızı yapacağım.
bu arada destek talebi gönderilmiyor ona göre.
mdhouss
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar tamamen sahtekar bunlar .
ayın 2. sinde 20 liralık ödeme talebini yaptım hala ödemediler. hadi 300 400 lira olsa anlarım yeni site kurulmuş hemen ödeyemezler vesayre ama altı üstü 20 lira yı ödemediler.
üst tarafta demişim zaten ************** gibi duruyorlar diye öyleymiş . ben pek kullanmıyordum sadece 20 lira yapıp ödeme verecekler mi diye test ettim vermediler.
KULLANAN veya YENİ KULLANACAK OLANLAR KESİNLİKLE KULLANMAYIN .
kazancı çok gibi gösterip ödeme yapmıyorlar . Bi kaç yere şikayet edeceğim şimdi. destek talebi ve mesajlara kesinlikle dönmediler. geçen hafta dönmüşlerdi mesajıma , gün içerisinde yatıracagız diye 1 hafta geçmiş dün baktım yine ödememişler. şuan hiç cevap vermiyorlar.
mr0kurt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Canlı destek kapalı olsa dahi yazı bıraksın diye üyeler bırakıyorum .daha sonra cevap veriyorum.duyuru panosuna daha önce yazdım lakin cok fazla yanlış anlaşılma oldu.senin 20 lira almaman siteyi ************** sahtekar adına çıkarman hoş değil .biz zor durumdayiz elden ne gelir?
mr0kurt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Objektiflik diyorsun :)
Bizim de forumda paramizi vermiyor çevirmen kafamıza göre yapmıyoruz. Objektif olması gereken sensin .
Sürekli cebimden para veremem k.bakma. ödeme gelince hesabıma size ödeme yaparım.
mr0kurt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seni alt üstü 20 dediğin şey mesela değil sadece sen ödeme talep etmedin orda bir sürü talep eden var. 2 hafta önce bir miktar ödeme de yaptım. Sıra sana gelmedi.