netbozum
tr.link

Yeni Bulduğum Pts Sitesini Sizlerle Paylaşıyorum

12 Mesajlar 2.834 Okunma
acebozum
tr.link

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)

emir28 adlı üyeden alıntı

site kurulduğu günden bu yana admşn ile sürekli diyalog halindeyim ve kendisi şirket olmak amacı gütmüyor ! ayrıca şuana kadar kimsenin de ödemelerinde sorun çıktığını görmedim. şu da var ki ödeme yapamayacak durumda ise üyeleri bilgilendiriyor. sen ve senin gibiler uzanamadıkları ciğere çürük derler. ben güveniyorum bu siteye. ayrıca site üye alımına kapatıldı. sitenin gizli tutuluyor olması benim sorunum değil herkezin olduğu gb o sitenin de kendine göre kuralları var ve buna kimse karar veremez. admin kendisi karar verebilir.

buradan kimsenin avukatlığını yapmıyorum ama ekmeğini yediğim kapıya kimse laf etsin istemem. bilmediğin yerede kimseyi kötüleme. sen kendi dürüstlüğüne bak. ağzından çıkan laflara da dikkat et edepten çıkma

Ben ulaşmak istedikten sonra o ciğer çürük olmaz sen rahat ol . ikincisi ben edepsizlik yapmadım söylediğin sözlere dikkat et. Site neden gizli tutuluyor kardeşim bu mantıklı bir açıklama değil. Site normalde gizli tutulmaz uye gelsin ki site sahibi de kazansın üyeler de kazansın 10 kişi ile yapıyorsa bu işi zaten ayda 5 10 tl kımseye koymaz her halde ödeme alırsın o sitenin üye sayısı 100 200 lere ulaşsın görürürüm ben ödeyip ödeyemediğini. Artis artis konuşma eğer buraya konu açıyorsan eleştirilere de açık olucaksın.

Kuva-i Kafsinkaf
googleasistan
reklam

emir28 emir28 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek sürüngen
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 55 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Ben ulaşmak istedikten sonra o ciğer çürük olmaz sen rahat ol . ikincisi ben edepsizlik yapmadım söylediğin sözlere dikkat et. Site neden gizli tutuluyor kardeşim bu mantıklı bir açıklama değil. Site normalde gizli tutulmaz uye gelsin ki site sahibi de kazansın üyeler de kazansın 10 kişi ile yapıyorsa bu işi zaten ayda 5 10 tl kımseye koymaz her halde ödeme alırsın o sitenin üye sayısı 100 200 lere ulaşsın görürürüm ben ödeyip ödeyemediğini. Artis artis konuşma eğer buraya konu açıyorsan eleştirilere de açık olucaksın.

senle tartışacak bir durumum yok zaten site kapalı. demekki kimseyi madur etmemek için fazla üye almak istemiyorlar kimseyle bu konuyu tartışacak değil tartışmaya da gerek yok. ödemeleri günlük bile kalmıyor. neredeyse anlık yapıyorlar diyebilirim

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al