Sitemde her yazının en alt kısmında bulunan adnow reklamlarını adnow sirketinin bana verdiği sözleri tutmaması sebebiyle satışa çıkarıyorum. Onun yerine kendi reklamlarınızı koyabilirsiniz İlk defa reklam alanı satışa çıkarılmıştır ve daha önce hiç TANITIM yazısı DAHİ ALINMAMIŞTIR. Sitemiz pek çok konuda googlede ön sayfada yer almaktadır altta verdiğim verilerde bunu doğrulamakta.
Sitemde yaklaşık 440 kadar konu yer almakta ve bunların yarıdan fazlası googleden hit almaktadır. Reklam alanı ve boyutuna bakmak isteyenler herhangi bir yazıya tıklayıp en alt kısmına bakabilir.
Vereceğiniz reklamlar tüm konuların altında çıkacak olup fiyatı aylık 50 tl dir. ödeme Vakıfbank EFT yada Havale Pazarlıksız son fiyattır.
Kendimin oldukça özendiği bir sitedir ve sürekli içerik girilmektedir. Altta sitemin verileri bulunmakta olup imzadaki sitedir Ayrıca tıklamak isteyenler buradan bakabilir.
Skype : x35koz4



1 güne ait Search Console'nin son sayfası sitenin kaç kelimede çıktığını göstermek için koydum




Konu güncellende bu adreste satışlar devam etmektedir
https://wmaraci.com/forum/reklam-satisi/tamamen-organik-2k-tarih-sitesinden-reklam-alani-firsatlari-ilk-cikislar-438156.html