Selam,

İnstagram takipçi kelimelerinde ilk sayfalarda olan sitemde takipçi satan , data kasan kişiler için reklam alanları mevcuttur. Ek olarak Video izlenme , yorum ve kaydetme bayiliği satışı da yapıyoruz.

Site instagram takipçi hilesi kelimesinde ve bir çok kelimede ilk sayfadadır. Bir çok kelimede de 2. sayfalarda olduğu için giderek hiti artıyor. Günlük ortalama 2-3 k aralığında google hiti bulunmaktadır.

Reklam Alanlar:

Tanıtım Yazısı: 100 TL (Kelimelerde otoriter olduğu için sizinde link aldığınız kelimelerde yükselmenizi sağlayacaktır) Tanıtım yazısı kalıcıdır en az 1 yıl garanti veriyoruz.

2. Giriş:Sitenizi "takipçi al" yada "Giriş yap" olarak 2. giriş olarak ekleyebiliriz. 200 TL(Aylık)

Banner Reklamı: Sitenizin bannerı'nı anasayfa , işlem tools alanları dahil olmak üzere bir çok görünen alana koyabiliriz. Takipçi satışı ws konusunda destekleyici bir reklam olacağına emin olabilirsiniz. 250 TL (Aylık)

Yorum bayiliği: Aylık 200 TL

İzlenme bayiliği:100-1000 TL aralığında pakete göre değişiklik göstermektedir. (Dilediğiniz kadar işlem limiti ayarlayabiliriz. ve maksimum 10 milyona kadar görüntülenme gönderebilirsiniz. )

Kaydetme bayiliği: 50 TL(Minimum 400 maksimum 1000 kadar kaydetme gönderebileceğiniz aylık bayiliktir.)Datalar sürekli aktif değiştiği için sürekli başka hesaplardan hesabınıza kaydetme gönderebilirsiniz.

Ödeme yöntemi olarak papara, kripto para ve tüm banka hesaplarını kullanabilirsiniz.