Merhabalar ;

Site: www.zuzulist.com

Alexa TR: 5K

Alexa Global: 600K

Günlük Tekil Hit: 2.000 +

Sitemiz henüz iki aylık. Bu ay başında 5 gün kadar site kapalı kaldı, bu süre zarfında profesyonel editörleri bünyemize kattık, sunucu kalitemizi bir hayli yükselttik ve çok sayıda yatırım yaptık. Hızla bunların karşılığını alıyoruz.

---------------------------------------------------------------------------------

Reklam Çeşitleri;

1- Back link ve Tanıtım Yazısı ;

2- Sponsor Reklam ;

3 - Makale İçi Banner Reklam ;

4- Manşet Reklam ;

5 - Footer Reklam ;

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

[COLOR="Red"]
1 - Back link ve Tanıtım Yazısı :
: Oluşturacağımız "Alanında en etkili 10 İnternet sitesi " listesinde sizlerden gelen tanıtım yazılarını yayımlıyoruz.

Bu liste sitemizin en üstündeki manşet bölümlerinde 1 ay süreyle kalacak.
( Şuanki "Erasmus yapmaya sizi teşvik edecek 10 sebeb !" konusunun yerine o manşet alanında yayımlanacak )

Tanıtım Yazısında olması gerekenler: 60-90 arası kelime + 1 adet Resim + 2 adet link

Tanıtım yazısı hiçbir zaman kaldırılmayacak.

Ayrıca bunu oldukça aktif facebook ve twitter adreslerimiz üzerinden paylaşıyoruz.

1 adet için Fiyat : 25 TL

5 TL Farkla Tanıtım yazınızı profesyonel editörlere hazırlatabilirsiniz
[/COLOR]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[COLOR="Red"]2- Sponsor Reklam : Onedio Sponsor Reklam Konsepti ile birebir aynı şekilde reklam hizmeti sağlıyoruz.

Bu reklam hizmeti için özel olarak başvurabilirsiniz.

[/COLOR]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[COLOR="Red"]3- Makale İçi Banner Güncel olarak yayımladığımız makalelerin içine gönderdiğiniz bannerları ( 468 x 60 ) resim ve yazıların altına uygun bir şekilde yerleştiriyoruz.

1 makale içinde 2 adet 468 x 60 bannerınızı yayımlayabiliyoruz.

Reklamlarınızı yayınladığımız liste veya postlarımızda yazı ve resimlerin altına uygun bir şekilde yerleştiriyoruz.

1 makale için 2 adet reklam yerleşiminizi yapabiliyoruz.

Reklam boyutu 468x60 banner,

1 makalede yayımlayacak 2 adet banner 1 hafta boyunca kalır.

Fiyat: 6 TL

Toplu olarak 10 adet alım: 50 TL [/COLOR]

4- Manşet Reklam : Özel olarak reklamınızı yansıtan kalıcı bir konu açıp tanıtımınızı, link çıkışı ve resimler ile beraber kelime ve fotoğraf sınırı koymadan yapıyoruz.
Ayrıca bunu oldukça aktif facebook ve twitter adreslerimiz üzerinden paylaşıyoruz.

Buraya kadar fiyatımız 35 TL

Dilerseniz hakkınızda açtığımız konuyu sitemizin en üstünde yer alan ve oldukça dikkat çeken MANŞET bölümüne taşıyabiliyoruz.

Bu ekstra hizmetin bedelini özel olarak sorunuz.

5- Footer Reklam Sitemizin footer bölümüne 2 adet reklam alınacak.

1 footer reklamının 15 günlük fiyatı : 20 TL

Sunduğumuz paketler kalıcı olduğu için almış olduğunuz link çıkışları sayesinde biz yükseldikçe siz de yükseleceksiniz.

Daha önce sitemizin hiçbir reklam alışverişi olmamıştır.

Kendilerine Seo uzmanı diyen bir çok kişi tarafından aldığınız linkler sitelerinize kardan çok zarar getirir, bunu unutmayın. Biz kalitemiz ve profesyonel kadromuz ile sizin reklam yüzünüz olabiliriz.

NOT: Reklamlardan aldığımız gelirin %80 lik bir kısmı Eğitime katkıda bulunmak maksadıyla hayır için kullanılacaktır. Alışverişte bulunacağımız kişilere dilediklri durumda ödedikleri paranın akıbeti ile ilgili raporlar sunacağız.

Her türlü soru ve reklam önerileriniz için bizimle skype üzerinden bizimle hızlı bir iletişim kurabilirsiniz.