* Hoşgediniz* ;
Öncelik Kendimden Bahsedeyim 2012 yılından belli sosyal medya Danısmanlık,ve Pazarlama işi yapıyorum. Bugune Kadar Sayısız Firma,ajans İle reklam calışmaları yaptım

Hesabın İçerigi ; Güzel Söz ,Kitap Sözleri, Komedi Paylasımlara Daha Cok Uygundur.

Twitter hesabı ne kadar etkili

Türkiye'de fenomen hesaplar arasında ilk 500'in içindedir.
Takipçi sayısı 400 K Parody Hesap ve yaklasık 200 adet *10-15-20*30* k 200 adet RT Hesabım vardır. Aktif olarak kullanılır günlük 3-10 söz tweeti paylaşılmatadır.
Günlük Tweet Görüntülenmesi 300-550 k arası degişmektedir (Tweet bası ortalama 40-70 K Görüntülenme alınmaktadır).
Takipçilerin Yaş Ortalaması Tamamen %80 yakını Genc 18-30 arasındadır.
Takipçilerin Cogunluk Gösterdigi İller İSTANBUL,İZMİR ANKARA,KAYSER,ANTALYA Bölgeleridir.
*Profil %60 bayan %40 Erkek Kullanıcı Vardır.

Bu hizmetin firmama ne faydası?

* Markanızın İsminin Yayılmasını Saglar
*Takipcinizin Cogalmasına Destek Olur.
*Ürün Satısınızı Yukseltebilir

Reklam tweeti nasıl olabilir?
Slogan içerebilir.
Twitter kullanıcı adınız içerebilir.
Link içerebilir. Fotoğraf içerebilir.
Hashtag içerebilir.
Video & Youtube linki içerebilir.
Anket içerebilir
Sabit Tweet olabilir.

Tweet Neler İçeremez ?
+18 siteler
İllegal siteler
Siyaset
KÜFÜR,HAKARET

Reklamınızı Profile Gun,hafta,ay Olarak sabitleme Neye Yarar ?
Reklamınızı Profil Sayfasına Sabitlemek Yani Profile Girsen Herkezin reklamını Görmesi Demektir. Günde Yaklasık 500 k Tweet Görüntülenmesi Alan Hesap Yaklasık Günde +15 k Profil Kullanıcı Adı Tıklaması Alabilir. Buda Profil İsmine Tıklayan Kısının İlk Gorecegi Sizin Reklamınız Olacaktır.

*Reklamda Neye Dikkat Etmeliyiz* ?

Reklamda %70 Etkin Görseldir. Görseliniz Ne kadar Dikkat cekici ve yaratıcı olursa reklam dönüşü okadar etkili olur. Tanıtım Yazısıda Kısa,öz ve irtibat adresi Mutlaka verilmelidir. Kullanıcı acaba bunun nerden bulacam Dememeli ...

Ücretlendirme

24 SAAT PAYLASIM + 200 RT 60 TL .

*2 gün profile sabitleme + 200 RT 110 TL

1 HAFTA PROFİLE BASA TUTTURMA + 200 RT 300 TL !

ve 3 gun arayla reklam guncellenebilir istek üzerine .

Daha Detaylı reklam calısmalari kitle cogaltma, satıs ortaklıkları gibi işlemler için lütfen ulasın .

İLETİŞİM : twitinadami@gmail.com veya @twitinadami twitter hesabından ulasablirsniz .