Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
374x90 Bu Alana Reklam Ver |
![]() Referans Amaçlı Yıllık Full Limitsiz Reseller Hosting Yalnızca 100TL+KDV • Tanışmamıza Özel 10 Stok! |
|
|||
|
|||
Konu ckrygd tarafından (13 Nisan 2019, 02:06 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Konu tasarımı eklendi.
|
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
Kardeş fiyat çok güzel teşekkür ederim. Benim için çok önemli olan birkaç aktif sitem var örnek: evalifehali.com ve otomobilanahtari.net gibi (toplam durağan site adedim 20) . Şuan çalıştığım firmada bir sorun çıkma ihtimaline karşı ikinci bir firma ile çalışmak istiyorum.
Şu 7 soruma (lütfen atlamadan tek tek) her bir eklediğimiz site için rakamsal olarak cevap vermenizi rica ediyorum. Teşekkür ediyorum. Hangi datacenterda serveriniz barınmaktadır: I/O Usage miktarı: Physical Memory Usage miktarı: Giriş Süreçleri miktarı: Number Of Processes miktarı: IOPS miktarı: İnode limiti:
Konu ahmet5542 tarafından (15 Nisan 2019, 10:33 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Ekleme
|
|
|||
|
|||
Merhaba,
Sunucularımız Türkiye lokasyonlu, DGN/Bursa verimerkezinde barınmaktadır. I/O 1MB/s Physical Memory: 1 G Giriş Süreçleri: 20 IOPS 1024 Inode 200.000 İlginiz için teşekkür ederiz, iyi çalışmalar |
|
||||
|
||||
Konu tasarımını görememekteyim. Rica etsem resmi hizliresim gibi bir yere upload ettiyseniz başka yere upload edebilir misiniz?
|
|
|||
|
|||
Merhaba ASametYildirim ;
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Konu güncellenmiştir. Satışlar devam etmektedir; İyi çalışmalar dileriz. |
|
||||
|
||||
1 adet bayi reseller aldım ve anında onaylandı her konuda max 5 dakika içinde cevap verdiler üstüne sorduğum sorulara daha net cevap vermek için telefon ile aradılar başarılı bir firma ve müşteriye destek veren bir firma teşekkürler
|
||||
*Bir web sitesine mi ihtiyacınız var ?
*Profesyonel Web Tasarım için http://www.jwingraphic.com |
|
|||
|
|||
select php kurulumu yapacaksaniz alacaktim Bide Eklentilerde filan sorun olmaz demi
|
|
|||
|
|||
Merhaba,
Sunucularımızın tamamında Select PHP kuruludur. Sorunsuzca kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar dileriz. |
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
![]() |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|