[SIZE=4]Sipariş vermek için tıklayın.[/SIZE]
Ayrıca ; [SIZE=3][COLOR=Red]Windows Reseller[/COLOR] Talep Etmeniz Doğrultusunda 49.90₺ ' ye Sipariş Vermek İçin Tıklayın.[/SIZE]
".de" domainim için hosting ararken konuma yazması sonucu çalışmaya başladığım bir firma.Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, ilgi ve alaka çok üst düzeyde. Gece saat 2 de ticket'ıma cevap aldım... Ondan önceki uğraştırdıklarım da yanında cabası.Çok teşekkür ederim.Edit : Saat 04:36 - 10 dk önce açtığım ticket'a da cevap verdiler. :)
1 Adet Reseller alınmıştır.Destek Ticketlarını anında cvb aldım açıkçası hiç beklemiyodum.Beni Şaşırttılar :)İyi Çalışmalar @nettacompany
1 adet hosting aldım yeni olmasına rağmen bir sorun yaşamadım her türlü kolaylığı sağladılar her soruyu çekinmeden sorabiliyorum bu samimiyeti hissettirmek önemliydi bu yuzden hizmet için teşekkür ederim..
saglikliyasami.com için bir adet sipariş geçildi.Siteler ücretsiz taşındı.Teşekkür ederiz.
1 Adet reseller alındı, son derece hızlı ve güvenilir bir ticaret gerçekleşti. Kendinlerine teşekkür ediyorum.
aldık bir tane reseller hemen açıldı destek problemsiz önerilir
1 Adet Alınmıştır Teşekkürler.
Kaliteli dürüst hizmet teşekkürler. Başarılarınızın devamını diliyorum.
Zaten satın aldım hocam. Çokta memnunum. :)
1 adet reseller paketi alınmıştır. arkadaşlar çok ilgililer. umarım sürekli böyle devam eder
Bir adet alındı inş iyi hizmet ile uzun sure çalışırız..Güncelleme : yaklasik 6 aydır calisiyorum suanda kadar bir sorun yaşamadım..
Arkadaşlarla iki gün önce çalışmaya başladık, sitenin yedeklenmesi falan gerekiyordu her şeyde öne çıkıp hallederiz dediler sağ olsunlar. Umarım uzun süre çalışırız.MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir adet sipariş verdim. Çok ilgililer. Umarım hep böyle devam. Ticari hayatınızda sizlere kolaylıklar ve başarılar dilerim.
Teşekkürler hocam satın alındı hızlı güzel hizmet gerçekten
Reseller alinmiştir. Ticketlere hemen cevap veriliyor.
NettaCompany bugün ücretsiz com domain hediye etti, işte ticaret budur :) Teşekkür ederim Netta!
Mevcut kampanya hizmeti alınmıştır.Yedek taşıma konusunda yardımcı oldukları için teşekkür ederim.
1 Adet Domain Transferi1 Adet Wordpress NİTRO WP HOST alındıteknik destek ve ilgi muazzamtavsiye firmadır
Dün uçak gibi hosting aldık ptesi de reseller alalım bayağı değişim var firmada
Sorunsuz hizmet için çok teşekkürler 1 aydır kullanmaya devam
MULTİ : https://www.***.net/reseller-hosting/1691866-1280779733-reseller-kampanyasi-9733-837869-90-yil-9733-litespeed-9733-softaculous-9733-ddos-koruma-9733-ucretsiz-ssl-9733-a.html