HakikatTR
Nizamettingumus.Com.TR
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Müsteşar
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar, Bitcoin dünyasından haberdar olan lakin bitcoin mecrasını takip etmeyen biriyim. Ileriye dönük düşük miktarlı yatırım yapmayı planlıyorum. Mesela her ay 100 lira gibi.. Lakin hangi altcoine yaptırım yapacağıma karar veremedim.
Biraz arama tarama yaptıktan sonra Ripple'ın sağlam adımlarla ilerlediğini gördüm. Size Ripple yatırım için uygun mudur? Uygun ise nereden alabilirim? Ripple için hangi cüzdanı önerirsiniz? Bir de Ripple coin alsam cüzdana nasıl aktarırım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Riplle güzel projelerle başladı sağlam bir ivme yakaladı insanlar umutluydu herkes yüklendi sonra fiyat patladı şuan hacim yüksek olmasının nedeni zararda olanların çıkmaması ve çok umutlu millet bu coinden. Ripple almak için önce türk borsalarına TL yatırıp BTCye çeviriceksin, sonra bu BTC ni yabancı borsalara aktarıcaksın, aktardığın BTC ile Ripple alacaksın, Ripple aldıkdan sonra jaxx diye bir cüzdan var kurulum aşamasında ripple seçebiliyorsun incele.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi / Fotoğra
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bundan 6 az önce ripple a yatırım yapanlardan birisi olarak çok tatmin etmedi. illaki ilk 10 da olan coinlere yatırım yapıcam diyorsanız madenciliği olan coinlerin yükselme ihtimali daha fazla bilginiz olsun. (Ripple'ın madenciliği yok) ama yine de karar size kalmış ilerde 2 gün sonra yükselirse senin yüzünden almadık demeyin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blockchain
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
0.25 dolardan 0.29 oldu hayırlı olsun şimdiden
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Litecoin piyasası 100 Usd için çok düşük yakın zamanda 150-200 USD.
ETC 40 USD üstüne çıkacak.
Dash 1000 USD üstüne çıkacak.
Daha düşük bütçeli coin için, Ripple ideal yatırım 1 USD üstüne çıkacak ama 1 seneyi bulabilir tabi yarında çıkabilir sadece öngörü.
Stellar 0.1 USD olucak buna geç kaldınız, 0.0047'de satın aldım %600-%800 kazandırdı zaten.
DogeCoin, SiaCoin düşük fiyatlı orta ve uzun vadede iyi kar getirecek coinler.
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bu arada ripple ı Türk Lirası ile bittürkten satın alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Ripple'ın çok kaliteli iş ortakları var. Asıl amacı bankacılık sektörü ve yanılmıyorsam en iyi 50 bankanın 15'i ile anlaşma sağlamış bir coin.
Dezavantajına gelirsek 100 milyar Ripple üretilecek bu da aşırı fazla bir sayı. Artışın olmamasının en büyük sebeplerinden biri bu zaten. Ne kadar az kalırsa o kadar değerlenir ve daha yolun yarısına bile gelmedi. Uzun vadeli yatırımlar için güzel bir seçenek olur şimdilik.
Ben daha çok kısa ve orta vadeli yatırımlar yapıyorum bu yüzen bana hitap eden bir coin değil ben olsam yapmazdım.