Merhabalar arkadaşlar bugün bulduğum güvenilir bir siteyi sizinle paylaşmak istiyorum. Adı Dropz belki önceden bilenleriniz vardır bugün bilmeyenler için anlatacağım. Bu site sayesinde çok hızlı bir şekilde Ripple(XRP) kazanabiliyorsunuz ve çekmek için bir miktar biriktirmenize de gerek yok isterseniz 0.0000001xrp bile çekebilirsiniz ve 5 dakika içinde hemen cüzdanınıza geliyor. Peki nasıl kazanacağım diye sorarsanız eğer aşağıda anlattıklarımı yaparsanız anına kazanmaya başlayabilirsiniz.

 

1 - İlk Öncelikle Siteye Bu Linkten Üye Oluyoruz (BURAYA TIKLAYIN)

(Açılan Siteye Sign Up diyerek XRP kazanacağımız siteye geçebilirsiniz.)

2 - Evet, Şuan Sitenin Ana Menüsündeyiz, Yukarıdaki "Task" bölümünden "Visit Website''ye tıklıyoruz.

3 - Ve işte bu kadar! Oradan Sağdaki "Visit Website" butonuna basıyoruz.

4 - Açılan sitede 5 saniye bekleyip kapatıyoruz ve ardından yine Visit Websiteye tıklıyoruz böyle böyle hızlı bir şekilde Balance topluyoruz

5 - İstediğiniz miktarı topladığınızda tekrardan ana menüye gidip "Withdraw"'a tıklıyoruz eğer hata verirse Ana menün üstünde bir uyarı işareti var orada "Lütfen XRP Cüzdanınızı Bağlamak için Tıklayın" seçeneği var ona tıklayıp walletinizi oraya yazabilirsiniz.

 

 

Daha Çok Kazanmak isterseniz eğer Ana Menünün yukarısında "Mission" bölümü var ona tıklayın ve orada birkaç tane görev göreceksiniz istediğiniz görevin yanındaki "Go" butonuna basın ve görevleri yapmaya başlayın. Örneğin 50 Siteye gir görevi var ve ödülü şuanda 5000 Puan. Okuduğunuz için teşekkürler aklınızda bir soru olursa lütfen çekinmeyin sorun hemen cevap vereceğim.

Siteye üye olmak için BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ (Açılan Siteye Sign Up diyerek XRP kazanacağımız siteye geçebilirsiniz.)

Ödeme kanıtı için fotoğraf;