Doymak isterseniz asker ya da polis olabilirsiniz. Okumakla iş sahibi olunmuyor. Hele ki bilişim sevdalıların olduğu bir yere bu konuyu açmanız ayrı ironi. Devlet dairelerinde her türlü personele ihtiyaç var fakat bilgisayar uzmanlarına yok nedense... Belki bir çoğumuzun gözünde devlet dairelerinde çalışmak yok ama yetkililer tarafından bizlere istihdam sağlanmaması kafa karıştırıcı. Kitaptan kodlama okuyarak ders anlatan akademisyenler dururken o kitabı yazanları üzdüler vesselam.
Şu sıralar ne yapsam elimde patlıyor, elimi attığım iş kuruyor, hiçbir projem tutmayı geç şu sıralar ilerleme dahi kaydedemiyor. Domain regliyorum siliniyor o derece 😊 yani şu sıralar açım, evet.
3 kişilik bir ailem var babadan kalma tek kuruşum yoktu Türkiye de doğup kendi imkanlarımla yetiştim 2 kez üniversite kazandım yarım bırakmak zorunda kaldım ama çok şükür 22 yaşında kendi işimi kurdum zor oldu ama şimdi 24 yaşında olmama rağmen avrupa da yaşayabilecek kadar gelirim var .
Borsa kralı olarak bilinen Nasrullah Ayan dolar 11 12 yi görüp 8e inecek diyor. Yani açsanız bile bu günlere iyi bakın daha kötü günler geliyor :) Sınır mınır kalmayacak