TeknoPause’dan herkese merhabalar ! Bu gün çok özel bir konuğumuz var. Gereksiz Oda’dan Emrecan , TeknoPause’dan Berkay ve Çağatay’ın sorularını yanıtladı. Bu hoş sohbetinden dolayı , Emre’ye teşekkür borç biliriz. Teşekkürler Emre !
Gereksiz Oda Gamex'de , TeknoPause Kameralarına Gülümsedi
Gereksiz Oda Gamex’de , TeknoPause Kameralarına Gülümsedi
SORU : Emre öncelikle bize kendinden ve kanalından bahsedermisin ? Şunuda merak ediyorum ; Kanalın adı neden Gereksiz oda ?
CEVAP : Öncelikle Merhaba,ben Emrecan 18 Ağustos 1998 tarihinde ankarada doğdum. Oyun hayatıma bir kumsalda dövüş olan flash oyunuyla başladım 😀 ve 2013 tarihinde sanal alemden ün peşinde koşmaya başladım. Hep hedefim oydu daha başaramadım ama ileride başaracağım inşallah. Kanalımın adının gereksiz oda olmasının sebebiyse şudur ; Kuruluş 18 mart 2014 tarihinde açtım onunda ayrı bir hikayesi var işte arkadaş hemen şöyle bir kanal açacağım dedi bende çocukluk aklıyla hemen eve gider gitmez o isimle açtım,yani çocuk oyuncağı gibi birşey oldu 😀
SORU : Youtube maceran nasıl başladı ? Bu yola başlarken desteğe ihtiyacın oldu mu ? Tanındıktan sonra seni kimler destekledi ?
CEVAP : Ben bu yola İbrahim adlı arkadaşımla başladım. Tabi ondan önce 3-5 amatörlük vardı ama tam olarak onunla başladım 2-3 yıl önce daha sonra aramız bozulmadan yolları ayırdık. Onunda çok fazla bir kitlesi var. Ben bu yolda çok abimden destek aldım özellikle ismi unutulmayacak 2 abim vardır – Burak Oyunda ve Minecraft evi daha sonradan çok kişi yardım etti kardeşlerim,hakan Ozan , Turgut abi , Batuhan gibi ismini unuttuğum çok kişi.(eğer varsa kusura bakmasın :D)
SORU : Çok büyük bir camia’nın içerisindesin. Her insanın sevdiği veya sevmediği insanlar vardır. Kimleri seviyorsun veya kimleri sevmiyorsun ?
CEVAP : Açık konuşmak gerekirse Twitch camiasında Youtube camiasına laf atan tiplerden nefret ediyorum -_-

SORU : Yerli veya yabancı Youtuberları takip ediyor musun ?
CEVAP : Yerli Youtuberlar’da benim dost kanallarımda olan herkesi takip ediyorum. Hepsi canımdır,yabancı olarakda Jelly,Thegrefg ve hatırlamadığım bir kaç kanal takip ediyorum.

SORU : Youtube üzerinden ilk kazancınla ne yaptın ?
CEVAP : Mikrofon aldım 😀 (çok uzun cevap)

SORU : Kanalın açıldığı ilk günden itibaren, Minecraft oynuyorsun. Başka tarzda videolar çekmeyi düşünüyor musun ?
CEVAP : Bu aralar Gta 5,CS:GO,Happy Wheels tarzı oyunlara açıldım. Kendime iyi bir ekran kartı edinmem gerek. Ondan sonra çok büyük planlarım var. Hedeflerim çok büyük umarım olacak !

SORU : Bir Youtuber olmak , sana neler kattı veya yaşamından neleri aldı ?
CEVAP : Bana hayatımda tüm her şeyimi, Youtuberlık kattı diyebilirim yani türkçe meali ile Youtubçu 😀 yaşamımdan sadece ders,ve sosyal hayatımı aldı ama şu an ki halimden çok memnunum

SORU : Bir çok kişi senin yerinde olmak için can atıyor. Her önüne gelen oyun kanalı açıyor. Bin bir çeşit gaming mevcut. Senin yerinde veya senin gibi olmak isteyenlere ne önerirsin ?
CEVAP : Doğal olsunlar,ekipmanlara yatırımını yapsınlar ve asla ve asla kimseye laf atmadan gelişsinler.Zaten kendiliğinden destek vs. gelecektir.

SORU : Diğer sorularım biraz daha özel hayatınla ilgili olacak. Ailen senin bu kadar oyun oynamana ve bunu kamera karşısında yapman hakkında ne düşünüyor. Başlangıcı genç olan mesleklerde , aileler problem yaratabiliyor. Senin ailen ne düşünüyor ?
CEVAP : Annem direk kanalı kapatmamı felan istiyor. Ama babam ve abim,ablam izin vermiyor 😀 bende istemiyorum. Tabi…. ama yapacak bir şey yok zamanla alışacak zaten 😀 istememesinin sebebi ise ders çalışmam zaten son senem.


SORU: Şimdi asıl soruya geldik ! Hazır mısın ? Emre Can , sevgilin var mı abi ?
CEVAP : tabikideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (yok). :( Üzücü bi durum biliyorum ama ben o tarz işleri sevmiyorum ya çok kötü geliyor. (sevgili bulamadı)

SORU : E şimdi abi , yakışıklı çocuksun. İyisin hoşsun da… Youtuber’da ki kız hayranların hakkında ne düşünüyorsun ?
CEVAP : Hepsini çok seviyorum ama asla izleyicime yamuk yapmam ben 😀 Hepsi benim kardeşim gibi bu arada teşekkür ederim yazar bey asdfg

SORU : Kızları bir köşeye bırakıyoruz. Hayranlarına ne söylemek istersin.
CEVAP : Hepsi benim canım ciğerim onlar olduğu sürece bize birşey olmayacak çok büyük hedeflerim var daha yeni kardeşlerimiz aramıza katılacak kanalda zor günlerimde yanımda olanlar , özellikle sizi çok seviyorum uzun lafın özeti hepiniz benim bir Emre’can’ımsınız.. Sizede böyle bir ropörtaj hakkı sunduğunuz için teşekkür ederim.

Kaynak : Emre Canla Röportaj