lostyazilim
tr.link

Silikon Vadisi’ne gitmeye hak kazanan Kadir Can Kırkoyun ile Röportaj Yaptık!

5 Mesajlar 1.131 Okunma
lstbozum
tr.link

Rastena Rastena WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 3775
  • Beğeniler 836 / 1380
  • Ticaret 190, (%100)
SCode isimli Mobil Uygulama ile Silikon Vadisi’ne gitmeye hak kazanan Kadir Can Kırkoyun ile keyifli bir röportaj yaptık.

Merhaba;

Furkan Oymak : Öncelikle kendinizden biraz bahseder misiniz?
+ Kadir Can Kırkoyun : Ben Kadir Can Kırkoyun. Lise 3.sınıf öğrencisiyim. 2 yıldır yazılım geliştiriyorum. Ağırlıklı olarak mobil teknolojiler üzerine çalışıyorum.

Furkan Oymak : Yazılım işine girmeye nasıl karar verdiniz?
+Kadir Can Kırkoyun :Çok oyun oynuyordum. Artık sıkıcı gelmeye başlamıştı. Ben de bu oyunlar nasıl yapılıyor diye merak edip araştırmaya başladım ve bir baktım ki yazılım geliştiriyorum 🙂

Furkan Oymak k :Okul hayatınızı anlatır mısınız başarıya ulaşmak için eğitim şart ama eğitimi ve işleri aynı anda yürütebiliyor musunuz ?
+Kadir Can Kırkoyun : Lise 3.sınıf öğrencisiyim. Derslerim teşekkür belgesi almaya yetecek kadar iyi. İkisini aynı anda elimden geldiğince yürütmeye çalışıyorum.Bunu başarmak için de bazı şeylerden fedakar olmak gerekiyor : Sosyal hayat , uyku…

Furkan Oymak : Hedefinize ulaşırken çektiğiniz zorluklar neler olmuştur?
+ Kadir Can Kırkoyun : Sanırım bu sorunun cevabı kendi önyargılarım olabilir.Önyargılarımı kırdığımda hedeflerime ulaşmak gerçekten kolaylaştı.Bence başarıya giden ilk yol önyargıları kırmaktan geçiyor.

Furkan Oymak : Başarıya ulaşmak için ne yapmanız gereklidir?
+Kadir Can Kırkoyun : Kendinize güvenin , hedeflerinizi belirleyin ve onlara ulaşmak için planınızı yapın.Hedeflerinize ulaşmak için çok çalışmanız gerekiyor.Başarı tesadüf değildir.

Furkan Oymak : Silikon vadisine gitmeniz sizi nasıl etkileyecek , gitmek için hangi fedakarlıkları yaptınız ?
+Kadir Can Kırkoyun : Silikon Vadisi benim hayallerimden biriydi.Hayallerimden birine ulaştım. Silikon Vadisi’nde çalışma yöntemini inceleyip kendi çalışmalarımıza uyarlamayı planlıyorum.Sosyal hayat , uykudan fedakarlık yapıp yoğun bir tempoda ekip olarak çalıştığımızı söyleyebilirim.

Röportaj için Kadir Can hocamıza teşekkür ediyorum ve Röportajım son buluyor.

Kaynak ve uygulamayı indirmek için tıklayınız.

prestij
wmaraci
reklam

Ozi Ozi . Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Devoloper
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 3052
  • Beğeniler 1 / 941
  • Ticaret 50, (%100)
Kadir can hocamız derken ? Genç girişimci bir yazılımcı demeniz doğru olur ek olarak sorularınızı arttırmalısınız.
luxfm Heuristic mustafaozay

kişi bu mesajı beğendi.

Balmorhea Balmorhea None. Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek --
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 91 / 57
  • Ticaret 10, (%90)
Dostum hoxam bir hutap seklidir.Sorun yok :) Bu arada Kendilerine başarılar dilerim

Backhoe Backhoe Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 363 / 255
  • Ticaret 13, (%92)
Kendisini severek takip ediyorum,ilerleyen yıllarda yeni nesile idol olacak bir genç kardeşimiz.
Kendisinin çok daha iyilerini yapacağına eminim,aylardır üstüne koya koya kendini geliştiriyor bunun sonuçlarını yavaştan almaya başladı :)

Nice başarılara!
Rastena

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Rastena Rastena WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 3775