Geçenlerde oturduğum semtte bir yerden bir yere gitmek için taksiye bindim. Normalde o yola 15 verirdim her zaman ama adam beni dolaştırdı 40 lira kitledi. Adamla karşılıklı sövmeler basladi. Gevsek insan bana kendi semtimi anlatiyor. Mahalledekiler araya girdi yoksa kötü olurdu. Ayrı yeten de başka bir takside adam kafasina sigara yaktı, onu söndurtene kadar canım çıktı. Anlayissiz hepsi degil.UBER kullanmadım ama eminimki bu tarz yaratıklardan daha iyidir.
taksiciler işini düzgün yapsa böyle kaoslar ortaya çıkmayacak zaten ama herkes birbirini yolma peşinde. uberin de kendilerinden daha iyi olduğunun farkında oldukları için bu kadar olay çıktığını düşünüyorum.
Uber kapanırsa korsan taksiye binerim. Otogardan 500 Evlere gideceğim ve hava yağmurlu. Sarı taksi abimiz beğenmiyor yolu, kısa mesafe diye ve almıyor. Bunun gibi niceleri.
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz. UBER gibi hizmeti sen ver sana binsin bunca millet. Aynı sisteme geçsin sarı taksiler madem bu kadar şikayetçiler.
Vergisini veren taksi işi yapabilirmi sizce o zaman korsan taksilerde verğilerini versinler onlarda bu işi yapsınlar taksi dedinmi sarı taksidir pilakası olandır ama şöfürleri şöyle bir süzgeçten geçirmeleri gerek bir düzen getirmeleri gerek