Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() Sizi Cpanel ve Litespeed Masrafından Kurtarıyoruz - %70 CPU Paketler | Cloudlinux | Cpanel - KREDİ KARTI |
|
|||
|
|||
![]() Konu Güncelleme : 13.08.2018 Merhaba arkadaşlar Akweb Bilişim olarak:
sunmaktayız. %100 resmi Türk firması olup off-shore yada Kıbrıs merkezli bir firma değiliz. Tüm Hosting ve Reseller Let’s Encrypt ücretsiz SSL sertifikası aktif durumdadır. Web sitesi olan bir çok kişinin aslında Sunucu ihtiyacı vardır ancak Cpanel, litespeed gibi lisans masrafları (aylık 125 TL)sebebiyle reseller kullanırlar. Sizleri (aylık 125 TL) Cpanel ve Litespeed lisans masraflarından kurtarıyoruz....
![]() KAMPANYA PAKET ÖZELLİKLERİ KALAN STOK : 8
Aylık 34 TL + KDV Yıllık 300 TL + KDV SATIN AL _______________ YEDEKLEME :
_______________ ÖDEME YÖNTEMLERİ :
Önemli Uyarılar
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ Web Site: www.akwebhostingi.com E-Posta: info@akwebtasarim.com Adres: Birlik Mah. Atışalanı Cad. No: 143-53 Esenler - İSTANBUL Telefon: 0850 885 0863 ( Mesai Saatleri İçerisinde Destek Alabilirsiniz ) Skype : akwebtasarim@hotmail.com (Skype üzerinden kesinlikle satış yapmamaktayız. Sadece satış öncesi destek içindir.) KURUMSAL BİLGİLERİMİZ Ticari Ünvan: Akweb Bilişim Hizmetleri Kayıtlı Bulunduğu Vergi Dairesi: Atışalanı Vergi Numarası: 571 154 388 46 Vergi levhamız mevcuttur. Daha Fazlası için DAHA YÜKSEK CPU'LU ULTRA PAKETLER İÇİN TIKLAYIN Alıntı:
YÜZLERCE KİŞİSEL VE KURUMSAL MUTLU MÜŞTERİ ![]() Alıntı:
Alıntı:
Konu ŞükrüAK tarafından (13 Ağustos 2018, 15:46 ) değiştirilmiştir.
|
![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
Ben 1 yıldır bu hizmeti alıyorum oldukçada memnunum içerik olarak biraz güncellenmiş ben trafik 1 tb olarak almıştım valla bende 5 tb istiyorum
|
|
|||
|
|||
zebun yorumunuz için teşekkür ederiz.
Paket içeriği olarak sadece trafikte artışa gidilmişti. Ancak genel olarak hiç bir müşterimizi şu ana kadar Trafik hususunda ekstra ücretlendirmedik. Paketiniz için rahatlıkla kullanabilirsiniz. herhangi bir aşımda mutlaka destek olmaktayız |
|||
|
|||
|
|||
nettacompanyinc güzel yorumunuz için teşekkür ederiz
|
|||
|
||||
|
||||