-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazar
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba, ben portal 50 paketinizi kullanıyorum. Şuan 6 tane domainim sizde duruyor. SSD SUNUCU 8 almak istiyorum. Satın alma ekranında en altta litespeed seçenekleri var. Litespeed seçmezsem yani istemezsem, default olarak yerine ne gelecek? Şuan htaccess dosyamda litespeed servera göre kodlar yazılı. Onların yerine ne yazacağım?
Ronins
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkiye'de kaliteli hosting hizmeti veren 3 firmadan birisiniz. Tebrikler
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kaliteli bir firma 2 sitem bu host firmasında gayet başarılılar. En güzel yanı cevaplama ve sorunu en kısada giderme tşkler turhost.com .. Başarılarınızın devamını temenni ederim
1 kişi bu mesajı beğendi.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Uzun süre boyunca kendileriyle çalıştım, herhangi bir sorun yaşamadım, yakın zamanda yeni bir projem için ssdcloud paketlerinden almayı düşünüyorum. Ufak birkaç sorum var bu yüzden.
1- Sunucular sadece minimal kurulum (sadece işletim sistemi) gerçekleşmiş şekilde mi teslim ediliyor, yoksa lisansı alındığı taktirde paneller ve apache vb. programlar kurulmuş ve optimizasyonları tamamen yapılmış şekilde mi teslim ediliyor?
2- Teknik destek ekibi hangi seviyede teknik destek sunuyor? Sadece ağ kaynaklı sorunlar için mi teknik destek ekibine ulaşılabiliyor, yoksa örneğin modül kurdurmak istediğimizde veya sunucudaki yazılımsal sorunlarda da teknik destek ekibine ulaşılabiliyor mu?
Her ne kadar linux bilgim olsa da insan hazıra konmayı seviyor. :)