BilgiHost İnternet Hizmetleriyle Yapmış Olduğunuz ilk Satış Başına 5 TL Sabit Fiyatla Hesabınıza Gönderilecektir.
Şatış ortaklığı sistemine katılım gerçekleştiğinde size verilecek link üzerinden her satış yapmış olduğunuz ürün başına 5 TL Sabit Fiyatla hesabınıza Kredi olarak Eklenir ve Dilerseniz 30 Gün İcerisinde Banka Hesabınıza Havale Olarak Gönderilir.
Sistem İşleyişi:
Komisyonları nasıl takip ediyorsunuz?
Programa üye olduğunuz zaman size özel bir link hazırlanacaktır. Sitemize bu linki kullanarak yolladığınız ziyaretçilerin yaptıkları her ödemenin 5 TL Sabit Fiyatla anında sizin hesabınıza kredi olarak geçirilecektir.
Ne sıklıkla ödeme alabileceğim?
Yapılan her satışın üzerinden 3 gün geçer geçmez, kazandığınız komisyon otomatik olarak hesabınıza kredilendirilecektir. Hesabınızda bulunan kredilerle dilediğiniz zaman hizmet satın alabilir ya da mevcut kredi toplamınız 30 TL'ye ulaştığı zaman birikimlerinizin banka hesabınıza havale edilmesini isteyebilirsiniz
Hizmetlerinizi email haber grubumda tanıtabilir miyim?
Evet, alıcılar mail listenize kendi istekleriyle kayıt olmuşlarsa ve yollanan maillerde listeden çıkış için gerekli açıklamalar bulunuyorsa mail yoluyla reklam yapabilirsiniz. SPAM (istek dışı mail yollama) kesinlikle yasaktır.
Yolladığım ziyaretçi ya alışveriş yapmazsa?
Sistem, yolladığınız ziyaretçinin bilgisayarına bir cookie bırakacaktır. Aynı ziyaretçinin, 30 gün içerisinde sisteme geri dönmesi ve alışveriş yapması durumunda yine komisyon kazanacaksınız.
Yapılan satışlar ne zaman sistemde görüntülenir
Ortaklık linkinizi takip ederek gelen ve alışveriş yapan tüm ziyaretçiler, verdikleri siparişin ödemesini gerçekleştirir gerçekleştirmez sistem tarafından ortaklık sayfanızda görüntülenir. Ödemesi gerçekleşmeyen siparişlerin görüntülenmesi ya da komisyon kazandırması doğal olarak söz konusu değildir.
Aynı üyelikle birden fazla sitede reklam yapabilir miyim?
Evet. Sistem tarafından oluşturulan linkinizi kullanarak tüm sitelerinizde reklam yapabilirsiniz.
Sisteme Katılmak İçin Öncelikle
www.bilgihost.net Web adresimize üye olmanız gerekmektedir.
Satış ortaklık sistemine ise
http://www.bilgihost.net/affiliate.php adresinden üye olabilirsiniz.
Üyeliğiniz onaylandığında size bilgilendirme mesajı gönderilecektir.
Web Sitenize Ekleyebileceğiniz Banner Örnekleri Aşağıdaki Gibidir.
336 x 280 Banner


468 x 60 Banner