Merhaba Wmaraci halkı  Karşınıza yeni bir sistem güzel bir proje ile çıkıyorum daha önceki açtığım konulardan EarnApp çok rehavet gördü ve benle birlikte sisteme girenler telegram kanalım da olanlar güzel kazançlar elde etti. Kendi adıma konuşayım 4-5k dolardan fazla kazanmışımdır. Fakat EarnApp kazançları çok düştü çünkü kullanıcı sayısı çoğaldı ve sisteme çok ip girdiği için oranları düşürdüler bende bırakmak zorunda kaldım. Neyse uzun tutmayayım asıl konumuza gelelim.

Sistemimiz Bandwidth ( bant genişliği ) mantığındadır. Earnapp,honeygain,ıproyal kullanan veya duyan illa olmuştur. Boşta kalan internetinizi kullanarak ödeme yapan bir sistemdir.

Öncelikle sistem 10 gün önce açıldı fakat tam değil şuan kapalı betada ve kapalı betaya hak kazananlardan biriyim. Şuanda bu sistemi kimse bilmiyor bilende paylaşmamıştır diye düşünüyorum. Türk olarak toplasan 10 kişi yoktur bile öyle diyeyim 

Uygulamamızın ismi Grass çok basit bir mantığı var diğer Bandwidth uygulamaları gibi herhangi birşey indirmiyorsun sadece tarayıcınıza eklentiyi kurup giriş yapıyorsunuz tarayıcı açık tutuyorsunuz. Şuanda kapalı betada olduğu için ödeme yapılmıyor Grass puanı birikiyor Ve kapalı beta sona erdikten sonra bu puanlar ödemeye dönüşecek puanların değeri şuan söylenmiyor. Fakat şunu söyleyebilirim takımla iletişime geçtim. Bu puanların güzel bir değeri olacağını kapalı beta için yüksek bir sermaye ayırdıklarını söylediler ve beta sona erdikten sonra GB başı Tek ip adresi ile günlük 2$ kazanılacağını söylediler. yani şunu diyebilirimki piyasadaki tüm Bandwidth uygulamalarından fazla kazandıracağı kesin. ( Tabiki de sisteme tek ip ve tek cihazla girmeyeceğiz ilerleyen süreçlerde fazla cihaz farklı ipler nasıl eklenir telegram kanalı oluşturup videolu şekilde anlatacağım. Fazla cihaz farklı ip adresleri ekleyip daha fazla puan kazanabilirsiniz. )

Şuanlık ödeme yapılmıyor çünkü kapalı beta dediğim gibi muhtemelen 2 3 hafta sürecektir. Paylaşmamın sebebi ne kadar erken girerseniz betaya okadar fazla kazanacaksınız proje çok sağlam iyi sermayeler var erken başlayıp kaymağı sıyıralım  Yaptıkları sadece ilk proje Grass farklı kazanma yöntemleride getireceklerini söylediler. Ve sitede bunlar hakkında makalaler var okuyabilirsiniz veya Discord adreslerine gidip sorabilirsiniz hepsini yazacağım.

Kardeşim ben sisteme girmiyorum ödeme yok boş yere açık tutamam diyen dostlarım varsa discord adreslerine katılıp duyuruları takip edebilir Beta sona erdiğinde ödemelerin yapıldığı zaman sisteme girebilirler ama önermiyorum şu sıralar ilk kullanıcılar olarak puan biriktirip ödemelerin belli olduğu zaman puanları takaslayıp güzel kazançlar elde edebiliriz. ( Bu arada ödemeler btc ile olacak tokenomics mantığıyla fakat şuanda hangi tokenomics olacağı belli değil beta sonlanınca öğreneceğiz. )

Sistemin en sevdiğim tarafı referans mantığı 1.seviye 2.seviye 3.seviye referans sistemi ile işliyor. %20-%10-%5 ( Referans yaparak daha fazla kazanabilirsiniz )

Sistemden Görüntü ;

132539-64b0413a6fec4.jpg

 

Twitter adreslerinden büyük bir yatırımın geldiğini paylaştılar

132539-64b041c22bff8.jpg

 

Türkiye ip adresleri genellikle %85 ağ kalitesi veriyor bu ne demek oluyor saatte 85 Grass puan alıyorsunuz 24 saatte 2040 almış olursunuz. bu ağ kalitesi ne kadar yüksekse okadar fazla alırsınız maximum 100 veriyor oda 24 saatte 2400 eder. Dediğim gibi ne kadar çok farklı ip adresleri eklerseniz okadar fazla puan alırsınız ben 15 adet ip adresi ile devam ediyorum.

Şunuda soyleyeyim kapalı beta olduğu için sadece betaya hak kazananlar kayıt olabiliyor ve o kayıt olan kişinin davet ettikleri kayıt olabilir yani referransız kayıt olamıyorsunuz yinede referanssız link bırakacağım isteyen deneyebilir.

Referanslı Link : https://app.getgrass.io/register?ref...YWLapemHT9FT8n ( Referanssız kayıt olamazsınız hata alırsınız yinede denemek isteyen olursa diye alta referanssız link bıraktım )

Referanssız Link : https://www.getgrass.io/

Merak ettiğiniz soruların cevabını buradan okuyabilirsiniz : https://wynd-network.gitbook.io/grass/info/faq

Discord Adresleri : https://discord.gg/fFqHVrpEQB ( Katılmanızı öneriyorum güncellemeleri takip etmek için )

İlerki süreçler de telegram kanalı oluşturacağım konuyu takipde kalalım arkadaşlar. Bol kazançlar şimdiden.