[COLOR=#3366ff]Efsaneweb İş Ortaklığı Nedir?[/COLOR]
Öncelikle buradan bütün Efsaneweb takipçilerine selamlar, sizlere bu makalemizde internet üzerinden sadece Efsaneweb’e iş ortaklığı yaparak nasıl para kazanabileceğiniz hakkında kısa bir anlatım yapacağım.Efsaneweb iş ortaklığı sayesinde internet sitemiz üzerindeki reklam fiyatlarımıza ister fark koyarak, istersenizde oldugu gibi komisyonlu olarak çalışabilirsiniz.Daha detaylı anlatım için, yazıyı takip ediniz.
[COLOR=#3366ff]Efsaneweb İş Ortaklığı Bize Neler Kazandırır?[/COLOR]
Efsaneweb iş ortaklığına katılarak web sitemiz üzerindeki normal reklam fiyatları üzerinden belirtilen miktarda komisyon alabilirsiniz.İsterseniz fu fiyatlara istediğiniz miktarda eklemeler yaparak belirtilen komisyon + eklediğiniz ücreti kendinize alabilirsiniz.
[COLOR=#3366ff]Efsaneweb İş Ortaklığı Sistemi Nasıl Çalışır?[/COLOR]
Efsaneweb iş ortaklığı kapsamında sattığınız reklama ait gerekli bilgileri aldıktan sonra, root@efsaneweb.com adresine mail atmanız yeterlidir.Tabi bunula beraber bizim iş ortaklığı kapsamında almamız gereken ücreti bize ulaştırmanız gerekmektedir.Sonrasında ilgili reklam web sitemizde yayınlanır.İş ortaklığı çerçevesinde çalışan herkes hakkını alır.
[COLOR=#3366ff]Efsaneweb İş Ortaklığı İçin Önemli Notlar Nelerdir?[/COLOR]
[*]Ortaklık çerçevesinde çalışanların, Efsaneweb yöneticilerine reklam alıcısını tanıştırma zorunlulugu yoktur.
[*]Ortaklık çerçevesinde çalışanlar, belirtilen komisyon ücretinde fazlasını isteyemez, azınıda almazlar.
[*]Farklı webmaster forumlarına üye olmak için, efsaneweb.com uzantılı mail verilmektedir.
[COLOR=#3366ff]Efsaneweb İş Ortaklığı İçin Komisyon Ücretleri Nedir?
[/COLOR]
Komisyon ücretlerimiz hakkında detaylı bildi için, Reklam ve Sponsorluk Ücretlerimiz sayfasına bakınız.Örnek olarak sattıgınız her tanıtım yazısı için 8 tl bize ulaştırmanız yeterlidir,Geriye kalan fark size ait olacaktır.
[COLOR=#3366ff]Efsaneweb İş Ortaklığı İçin Mail Şablonumuz ![/COLOR]
Öncelikle sattıgınız her reklam türü için mailleri root@efsaneweb.com adresine atmanız yeterlidir.
Şablon :
Adınız :
İletişim Adresleriniz (Skype / Mail / Facebook / Cep Tel) :
Ödeme Yaptıgınıza Dair Kanıt (paypal veya banka dekontu) :
Reklam Türü :
Reklam İçeriği (Tanıtım Yazısı Metni / Link / Reklam) :
[COLOR=#3366ff]Efsaneweb İş Ortaklığı Ödeme Seçenekleri ve İletişim ![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Ziraat Bankası[/COLOR] ( Şükrü Erdem AYDIN)
IBANN : TR 6000 0100 0226 67975699 5001
[COLOR=#008080]Paypal[/COLOR] ( Erdem AYDIN )
PP Mail : paypal@efsaneweb.com
[COLOR=#800000]Cebe Havale[/COLOR] ( 543 862 01 55)
Soru ve Sorun :
Facebook : https://www.facebook.com/sukruerdemm /
Mail : root@efsaneweb.com /
[COLOR=#3366ff]Sitemize Ait Temel Özellikler Nelerdir?[/COLOR]
Google Page Rank : 3
Alexa Global Sıralama : 404,882
Alexa Türkiye Sıralama : 10,582
İndex Hızı :
Ek Olarak: güncellendi.