Merhaba;

Uzun süredir aklımızda olan fakat fırsat bulup başlayamadığımız satış ortaklığı sistemine başlamış bulunmaktayız. Programı genel hatlarıyla maddeler halinde anlatmaya çalışacağız, sizlerle birlikte iyi bir kazanç elde edebileceğimizi düşünüyoruz.

- Ne Kadar Kazanabilirim?
• Sistem 1 Ocak 2013 tarihine kadar tam %50 komisyonla hizmet verecek, bu oran satış başına minimum 5.45 TL, maksimum 2.698 TL kazanmanıza olanak tanıyor.

- Kazancımı grikare.com'da kullanabilirmiyim?
• Satış ortaklığı sisteminde ki kazancınızı şirketimizden yapacağınız hizmet alımlarında kullanabiliyorsunuz.

- Komisyonlar ne zaman ve ne sıklıkta ödenir?
• Tüm hosting paketlerimizde 45 gün iade hakkı bulunuyor, bu nedenle kazancınızı referans olduğunuz işlem gerçekleştikten 45 gün sonra çekebiliyorsunuz. İade süresi dolduğunda kazancınızı talep edebilir, 2 iş günü içinde ödeme alırsınız.

- Ödeme almak için kazanmam gereken minimum tutar nedir?
• Kazancınızı çekmek için hiç bir alt limit bulunmuyor. 1 TL bile kazanmış olsanız talep ettiğinizde 2 iş günü içinde ödemenizi gerçekleştiriyoruz.

- Ödemeleri nasıl yapıyorsunuz?
• Kazancınızı dilediğiniz banka hesabına Havale / EFT ile ödüyoruz. Dilerseniz ödemenizi Paypal veya şans oyunları hesaplarınıza yapabiliyoruz.

- Hesabım ne zaman onaylanır?
• Herhangi bir onay süreci bulunmuyor. Web sitemize giriş yaptıktan sonra panelinizde bulunan Ortaklık Sistemi linkini kullanarak anında programa katılıp kazanmaya başlıyorsunuz.

- Grikare müşterisi olmam şart mı?
• Satış ortaklığı programına katılmak için Grikare ******* müşterisi olmanıza gerek yok. Grikare müşterisi olmasanız dahi aynı komisyon oranlarına sahip oluyorsunuz.

- Ne kadar kazanabilirim?
• Hizmetlerimiz min. 1 ay, maks. 3 yıl süreyle satın alınabiliyor. Referans olduğunuz müşterimiz ne kadar uzun süreyle alım yaparsa o kadar çok kazanıyorsunuz. Bu durumda minimum kazancınız 5.45 TL, maksimum kazancınız ise 2698 TL oluyor. Biraz zaman ayırarak program sayesinde yüzlerce liralık kazanç elde edebilirsiniz.

- Web siteme reklamlarınızı yerleştirebilirmiyim?
Evet, grikare.com kontrol panelinize giriş yaptıktan sonra "Ortaklık Sistemi" linkine tıklayıp açılan sayfada bulunan reklam çeşitlerinden dilediğinizi seçerek web sitenizde uygun gördüğünüz sayfalara yerleştirebilirsiniz.

- Reklamınızı yayınlamak zorundamıyım?
Hayır, web sitenizde reklamımızı yayınlamak zorunda değilsiniz. Ortaklık Sistemi sayfasında bulacağınız size ait referans linkini kullanarak dilediğiniz gibi satış yapabilirsiniz. Örneğin linki bir arkadaşınıza verebilir, katıldığınız forumlarda imza yapabilir, e-posta ile gönderebilir, facebook ve twitter gibi sosyal medya sitelerinde kullanabilirsiniz.

- Çok fazla satış yapabilirim, bana özel komisyon sağlarmısınız?
• Evet, ayda 20'den fazla satış yapabilirim diyorsanız bizi arayın, detaylı bir şekilde görüşüp size özel komisyonlar sunalım.



Konu hakkında detaylı bilgi almak, öneri ve şikayetlerde bulunmak istiyorsanız www.grikare.com web sitemiz üzerinden ve 0 242 743 1002 - 0 242 743 1003 - 0533 032 3994 numaralı telefonlardan şirketimize ulaşabilirsiniz.

Hepinize bol kazançlar dilerim.
Burak Ergin

Kurumsal Bilgiler:
Ticaret Ünvanı: Grikare *******ünikasyon İnternet ve Bilgisayar Hizm. Paz. Danış. Dış Tic. Ltd.Şti.
Vergi Sicil No: 4110370895
Vergi Dairesi: Manavgat V.D.
Ticaret Odası: Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası
Oda Sicil No: 7842
Ticaret Sicil No: 7609

İletişim Bilgileri:
Adres: Y.Pazarcı Mah. 4010 Sok. No:3/4 07600 Manavgat / ANTALYA
Telefon: 0 242 743 1002
Fax: 0 242 743 1003
Web: http://www.grikare.com
E-Posta: bilgi@grikare.com
Facebook: www.facebook.com/grikare
Twitter: www.twitter.com/grikare