lostyazilim
tr.link

Her Satıştan Kilo başına 5 TL komisyon veriyorum

5 Mesajlar 1.630 Okunma
lstbozum
tr.link

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba arkadaşlar
Şanlıurfa'da evde kuruttuğumuz Salça, Biber,Biber Salçası satıyoruz...
Sizlerde komşunuza ,arkadaşınıza,patronunuza kısacası tüm dostlarınıza ürünlerimizi tavsiye ederseniz göndereceğiniz müşterinin aldığı üründen her 1 kilogram başına 5 TL size komisyon ödeyeceğim,kargodur ,paketlemedir bütün işlemleri biz halledicez,ürünlerimiz dost malıdır kendi yediğimizden gönderiyoruz, 5 TL gözünüzde az görünmesin zaten alan 5 kg 10 kg alıyor kışlık zahire için 5 kg sattığınızda 25 TL kazanacaksınız inanın ben o kadar uğraştığım halde o kadar kazanmıyorum :) göndereceğiniz müşterinin ismini vererek ben gönderdim demeniz yeterlidir,ödeme konusunda hiç şüpheniz olmasın benim sözüm erkek sözünden evladır,ÜRÜNLER İMZAMDAKİ LİNKLERDE MEVCUTTUR
yusufcetinkaya KadirHames

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

KadirHames KadirHames Emekli Seo Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
merhaba hocam hayırlı satışlar öncelikle yardımcı olaya calıscagım kendi sahsım adına paraya gerek yok bende siz kendiniz kazanın çünki kadınların kendi kendine birseyler üretip onu satmaya calışmaları beni hep mutlu edmiştir evde dizi izlemiyorsunuz enazından saygılarımla etrafımdakilere gösterecegim ürünlerinizi siteniz vasıtasıyla
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

işte buu

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
Çok teşekkür ederim KadirHameş hocam olsun yinede sözüm sözdür siz yönlendirdiğiniz kişilerin bilgilerini söylerseniz ödemenizi yaparım

yusufcetinkaya yusufcetinkaya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek İktisat
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 11 / 16
  • Ticaret 3, (%100)
Bir büyüğüm olaraktan sizi tebrik ediyorum ablacım.Bu hayat azminiz , birşeyler başarmanız ayakta alkışlanır vaziyette.Size bir kârım olur mu bilmiyorum ama bende ürünlerinizi çevreme söylemeye çalışacağım.Hayırlı kapıların ne zaman kim tarafından açılacağı belli olmaz inşAllah biraz yardımım dokunursa size ne mutlu bana. Bende KadirHameş abim gibi bu işi ücretsiz yapacağım eğer size müşteri kazandırırsam.

Ablacım ek olarak bir tavsiyede bulunmak istiyorum.Ürünlerini eğer daha doğal resimlerle canlandırırsan daha iyi kitleye ulaşabilirsin diye düşünüyorum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

yusufcetinkaya adlı üyeden alıntı

Bir büyüğüm olaraktan sizi tebrik ediyorum ablacım.Bu hayat azminiz , birşeyler başarmanız ayakta alkışlanır vaziyette.Size bir kârım olur mu bilmiyorum ama bende ürünlerinizi çevreme söylemeye çalışacağım.Hayırlı kapıların ne zaman kim tarafından açılacağı belli olmaz inşAllah biraz yardımım dokunursa size ne mutlu bana. Bende KadirHameş abim gibi bu işi ücretsiz yapacağım eğer size müşteri kazandırırsam.

Ablacım ek olarak bir tavsiyede bulunmak istiyorum.Ürünlerini eğer daha doğal resimlerle canlandırırsan daha iyi kitleye ulaşabilirsin diye düşünüyorum.

çok teşekkür ederim kardeşim böyle iyi niyetli gençlerimizin var olması beni gururlandırdı Allah hepinizden razı olsun bende elimden geldiğince sizlere yardımcı olmak isterim satış yapamazsam maddi olarak olmasa bile siteleriniz varsa pm atarsanız yorum vs destek olmak isterim
yusufcetinkaya

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al