-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese Merhabalar
Arkadaşlar E Ticaret Hakkında Hiç Bilgim Yok Bu İşe Girişmek İstiyorum İnternet Üzerinden Ürün Alıp Satmak İstiyorum Yardımcı Olur Musunuz ? Benim Düşündüğüm Misal Örneğin Bir Şirket Vardır Ürünleri Sağlıyodur Ve Bize Satışı Kalıyodur Böyle Siteler Varmı Yardımcı Olucak Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Onlinemağaza yada incir.com u arastir o zaman
Haa kendim satarım dersen deli cesareti derim buna çok meşakkatli iştir
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci-Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
140, (%100)
takipteyim hocam bende bilgi almak istiyorum.
prodoviz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeni e-ticarete başlıyorsanız 199 TL'den başlayan fiyatlarla e-ticaret sitenizi kurabiliriz.6 Bankanın sanal posu hazır.
Tedarik konusunda ise,müşterilerimizden sizin için ürün isteyebiliriz.Bu konuda yardımcı oluyoruz.
Detaylı bilgi : 0212 611 16 03 -
www.eticaret4.com
www.egetoplusms.net - www.eticaret4.com - www.unityazilim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
E-Ticaret konusu çok dikkat edilmesi gereken bir alan. Şu an genel olarak en çok adı geçen kuruluş incir.com ama ben piramit satış sistemlerine pek güven duymuyorum. İncir hakkında da bazı olumsuz haberler ve seo yapamamaktan ötürü kapalı devre satışta reklama çokca para harcama gibi durumlar ortaya çıkıyor. Yine de adamlar işin kurumsal kısmından hukuki prosedürüne, mali kısmından kargosuna kendileri hallediyorlar. Sana sadece çevreni kullanmak kalıyor.
Seçimlerden sonraya kaldı bu e ticaret güven sertifikası olayı sanırım ama o andan sonra maliyenin çok sıkı denetimi ve ağır cezaları olacaktır. Kişisel olarak iyi bir sermaye olmadan zaten herkes e-ticaret sistemi açamayacak. Gene en çok bu incir gibi sitelere yarayacak. Olmadı sanalpazar, gittigidiyor vs. gibi siteler üzerinden mevcut ürünleri satacaksınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Girişimcisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ürün tedarik etmek yerine, sadece ürünün tanıtımını yaparak para kazanmanızı sağlayan satış ortaklığı sisteminide bir düşünmenizi tavsiye ederim. Riski çok çok daha az.
kabardey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
E ticarete atılmak isteyen tüm arkadaşlara yardımcı olabilirim satis ortakligi konusunda referans saglarim iletisim whatsapp 5079710591