Değerli MEXC Kullanıcıları,
MEXC Türkiye Ekibi olarak uzun süreli desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz! Desteklerinizi karşılıksız bırakmamak için [Türk Kullanıcılarımıza Özel Etkinlik] hazırladık! Etkinliğe katılarak çeşitli ödüller almaya hak kazanın. Katılımınızı sabırsızlıkla bekliyoruz!

82945-63a32354b3f2c.jpg


Etkinlik ayrıntıları aşağıdaki gibidir:
Etkinlik Tarihi: 19 Aralık 00.00 – 25 Aralık 23.59 (TSİ)
Katılım Koşulları: Bu etkinliğe sadece Türk kullanıcılar katılım sağlayabilecektir.

Etkinlik 1:Hesap Açın ve KYC Doğrulamasını Tamamlayın,10 USDT Vadeli İşlem Bonusu Kazanın
Etkinlik döneminde MEXC'de hesap açan ve KYC doğrulamasını tamamlayan kullanıcılar 10 USDT Vadeli İşlem bonusu almaya hak kazanırlar.

Etkinlik 2: Arkadaşlarınızı Vadeli İşlem Yapmaya Davet Edin, Arkadaşınızın Vadeli İşlem Hacmi 5000 USDT'ye Ulaşırsa, İki Taraf da 5 MX Ödül Kazanır

Yeni bir kullanıcı davet bağlantısı üzerinden hesap açtığında ve davet edilen kullanıcının vadeli işlem hacmi en az 5.000 USDT’ye ulaştığında her iki taraf da ödül almaya hak kazanacaktır. Hem davet eden hem de davet edilen kullanıcı 5 MX ödül kazanacaktır. (Davet Eden Kullanıcı, en fazla 250 MX ödül alabilir)

Hüküm ve Koşullar

  1. Etkinlik 1 ve Etkinlik 2 ödülleri aynı anda alınabilir.
  2. Ödüller, etkinliğin bitiminden sonra 7 iş günü içinde kullanıcılara gönderilecektir.
  3. MEXC, sahte hacim yaratma, yasa dışı toplu kayıtlı hesaplar ve kendi kendine işlem yapma veya piyasa manipülasyonu nitelikleri gösteren kullanıcıları diskalifiye etme yetkisine sahiptir.
  4. MEXC, etkinlik hakkındaki son kararı verme yetkisine sahiptir. Sorularınız için lütfen MEXC müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.

REFERANS LİNK

REFERANSSIZ LİNK